Veeam lanceert diverse innovaties voor een optimale digitale ervaring

Gebruikers willen er zeker van zijn dat informatie beschikbaar is op het moment dat zij die nodig hebben. Zij willen een naadloze digitale ervaring. Tijdens VeeamON 2017, de jaarlijkse klant- en partnerconferentie van Veeam Software werd een groot aantal innovaties gepresenteerd die organisaties helpen bij het bieden van ‘Always-On Cloud’-beschikbaarheid in een multi-cloud- en hybrid-cloudomgeving.

De Veeam Availability Suite biedt een fundamenteel nieuw type oplossing door het leveren van:
• non-stop business continuity die gebruikers het vertrouwen biedt dat de digitale ervaring beschikbaar is waar, wanneer en hoe zij die willen. Herstel van data is direct mogelijk: van en naar en in de cloud. Verder voorziet de oplossing in back-up, replicatie en Continuous Data Protection (CDP) voor multi-cloud- of hybrid-cloudomgevingen: private, public, managed of SaaS;
• flexibiliteit op het gebied van digitale transformatie door makkelijk, veilig en betrouwbaar cross-cloud datamanagement en -migratie. Klanten kiezen zelf hun cloud, op hun eigen manier. Veeam levert een software-defined hardware- en cloudagnostisch platform, zodat een klant zich kan aanpassen aan wisselende gebruikerseisen;
• analytics en inzicht met bruikbare inzichten voor datamanagement, operationele prestaties en compliance binnen de complete infrastructuur. Bedrijven kunnen nu met vertrouwen monitoren, analyseren en handelen. Veeam en zijn ecosysteem van partners bieden robuuste data-analytics en -discovery, vereenvoudigd datamanagement, workflowautomatisering en meer.

De nieuwe Veeam Availability Suite v10 ondersteunt nieuwe niveaus van business continuity en flexibiliteit door uitbreiding van het ‘Always-On Cloud’-beschikbaarheidsplatform. Dat voorziet in het beheren en beschermen van:
• fysieke servers en Network Attached Storage (NAS);
• Tier1-applicaties en bedrijfskritische workloads met de nieuwe Veeam CDP (Continuous Data Protection). Die zorgt voor recovery-SLA’s van seconden door de inzet van continue replicatie naar de private of managed cloud;
• native object storage-ondersteuning, waardoor kostbare primaire back-upstorage vrij te maken is met policygedreven, geautomatiseerd datamanagement. Zo zijn kosten voor langetermijnretentie en compliancy te reduceren. Dit omvat brede cloudobjectstorageondersteuning die compatibel is met Amazon S3, Amazon Glacier, Microsoft Azure Blob en elke S3/Swift-storage.

Veeam biedt met versie 10 een compleet end-to-end beschikbaarheids- en cross-cloud-datamanagementplatform voor grootzakelijke klanten. Elke workload – virtueel, fysiek of cloud – wordt ondersteund op elke infrastructuur in multi-cloud- en hybrid-cloudomgevingen (private, public, managed of SaaS).

Andere belangrijke uitbreidingen van de Veeam Availability Suite zijn:
• Veeam Availability for AWS;
• Veeam Agent for Microsoft Windows;
• uitbreiding van het Veeam ‘Always-On Cloud’-beschikbaarheidsplatform.

Klanten kunnen verder gebruikmaken van het open en uitgebreide platform van Veeam om actuele uitdagingen op te lossen door nieuwe integraties en partneroplossingen, waaronder VMware vRealize, DataGravity en Starwind Software.

“Met deze innovaties binnen het platform en ecosysteem is Veeam opnieuw een marktpionier. Bedrijven worstelen al langer met gebruikerseisen. Met Veeam Availability Suite v10 bieden we een brede reeks van nieuwe mogelijkheden die de meer dan 242.000 klanten in staat stellen een rijke en naadloze digitale ervaring te bieden aan hun gebruikers”, aldus ceo Peter McKay.

Meer informatie: www.veeam.com