VCD Business Intelligence ontvangt SAP EMEA Partner Excellence Award 2016

VCD Business Intelligence heeft tijdens de SAP Field Kick-Off Meeting in Barcelona de SAP EMEA Partner Excellence Award 2016 voor Analytics in de wacht gesleept. SAP kent in de EMEA regio jaarlijks awards toe aan haar best presterende partners, die aantoonbare bijdragen hebben geleverd aan de digitale transformaties van klanten.

Niko Brouwer, directeur VCD Business Intelligence: “De EMEA Partner Excellence Award van SAP betekent veel voor ons. Het is een mooie erkenning voor ons werk op het gebied van Analytics en de resultaten die we in samenwerking met onze klanten, ons team en SAP hebben gerealiseerd”.

Uit de vele partners waarmee SAP samenwerkt worden op basis van onder meer innovatie, kwalitatieve projecten en verkoopresultaten partners genomineerd voor de SAP Partner Excellence Awards. Een jury, bestaande uit zowel regionale als wereldwijde vertegenwoordigers van SAP, heeft de partners vervolgens getoetst aan diverse criteria waaronder klanttevredenheid. De awards zijn uitgereikt in verschillende categorieën. 

“Deze award is toegekend aan VCD Business Intelligence vanwege het uitstekende werk op het gebied van Analytics en de toegevoegde waarde die VCD haar klanten steeds weer opnieuw weet te bieden,” aldus Rodolpho Cardenuto, President Global Partner Operations bij SAP. “Samen met onze partners zitten wij dagelijks in het speelveld van de digitalisering van het bedrijfsleven. Vanuit SAP hechten we er veel waarde aan onze partners te ondersteunen in hun commerciële succes en samen met hen te werken aan de beste oplossingen waarmee we bijdragen aan groei en innovatie bij onze klanten.”

Niko Brouwer van VCD Business Intelligence: “VCD is al jarenlang Gold Partner van SAP op het gebied van Business Analytics. Het afgelopen jaar hebben we in samenwerking met enkele van onze klanten veel geïnvesteerd in het opdoen van ervaring op het gebied van Predictive Analytics. Hiermee kunnen organisaties onder andere sneller en beter gefundeerd strategische beslissingen nemen, zonder concessies te hoeven doen aan de nodige details van de onderbouwing.”,