Valid partnert met KnowBe4 bij aanbieden security awareness dienst

IT-dienstverlener Valid is een partnership aangegaan met security-awareness specialist KnowBe4. De bedrijven zullen gezamenlijk Security Awareness diensten aanbieden.

Organisaties moeten vandaag de dag meer dan ook actie ondernemen tegen security-gerelateerde risico’s. Ransomware is maar een van de vele wapens in het arsenaal van cybercriminelen om inkomsten te genereren. Verschillende onderzoeken tonen aan dat men met alleen technische middelen niet in staat is om dergelijke risico’s te mitigeren. Een vaak getrokken conclusie is dat de mens de zwakste schakel vormt.

Valid deelt KnowBe4’s visie dat het trainen van medewerkers in het nemen van slimmere security-besluiten de beste manier is om organisaties te beschermen tegen cybercrime. Dat is een van de redenen waarom Valid een partnership is aangegaan met KnowBe4.

Valid heeft een totaalpakket aan services rondom Security Awareness ontwikkeld, waarin gebruik wordt gemaakt van KnowBe4’s diensten. “We laten onze klanten voorop lopen. Dat is waar ons motto ‘Stay Ahead’ voor staat. Hier hoort bij dat we onze klanten helpen zich optimaal te beschermen tegen security-dreigingen. Onze klanten zijn erg enthousiast over onze Security Awareness sessies. Daarom hebben we besloten om onze service door te ontwikkelen en zijn we een partnership met KnowBe4 aangegaan, wereldleider op het gebied van Security Awareness trainingen,” zegt Dis Valcq, oprichter en directeur van Valid.

“We zijn blij om te zien dat bedrijven zoals Valid onze visie delen dat het nodig is om het aantal menselijke fouten dat IT Security in gevaar brengt drastisch te verminderen,” vult Stu Shouwerman, CEO en oprichter van KnowBe4. “Naast dat we dit niet alleen kunnen bewerkstelligen, realiseren we ons ook dat ons platform en onze diensten het best tot hun recht komen wanneer ze gebruikt worden in combinatie met professioneel advies. We heten Valid graag welkom binnen de KnowBe4-Familie.”

Meer informatie: www.valid.nl