UCaaS-oplossing Masergy nu compatibel met Cisco IP-telefoons

Masergy, een leverancier van hybride netwerken, beheerde beveiligingstoepassingen en cloudgebaseerde communicatie-toepassingen, heeft haar UCaaS-aanbod compatibel gemaakt met verschillende vaste IP-telefoons van Cisco.

Concreet betekent dit dat cloudgebaseerde UC-oplossingen van de leverancier nu geschikt zijn voor de 8800- en 6800-series vaste IP-telefoons van de Amerikaanse netwerkspecialist. Hiermee breidt Masergy haar aanbod van ondersteunde vaste IP-telefoons uit en heeft daarmee een flexibel aanbod, aldus de UCaaS-specialist. “Klanten hebben verschillende behoeften. Sommigen hebben instaptelefoons nodig voor gematigde activiteit, terwijl anderen een high-end telefoons nodig hebben met maximaal tien lijnen”, zegt directeur productbeheer IP Phones John Lamarque van Cisco in een commentaar. “Maar ze delen allemaal een gemeenschappelijke behoefte aan kwaliteit, betrouwbaarheid en security en Cisco levert dat. We zijn blij om samen met Masergy onze oplossingen aan haar klanten aan te bieden. ”

Voordelen Masergy UCaaS

De UCaaS- oplossingen van Masergy in combinatie met IP-telefoons bieden volgens de leverancier een eenvoudigere, productievere samenwerkingsverbindingservaring voor zakelijke gebruikers. De belangrijkste voordelen zijn volgens de aanbieder:

  • Een gelokaliseerde belervaring
  • Een wereldwijd verenigd kiesplan
  • Naadloze telefonie, video en instant messaging met contextuele correlatie
  • Ingebouwde disaster recovery met geavanceerde automatische failover
  • Gebruiksvriendelijk beheer via cloudgebaseerde tools en realtime analytics

Bron: Masergy