Toshiba presenteert nieuwe E-Generation laptops

Toshiba lanceert zeven nieuwe professionele en duurzame laptops ter ondersteuning van de mobiele zakelijke gebruiker. Een aantal modellen uit de nieuwe E-Generation reeks is uitgerust met een Intel Core-processor van de achtste generatie. Vandaag presenteert Toshiba de modellen Portégé X20W-E en X30-E, Tecra X40-E, A50-E en Z50-E en de Satellite Pro A50-E en R50-E.

De E-Generation-laptops zijn elegant vormgegeven en voorzien van functies voor betere beveiliging, naadloze connectiviteit en betrouwbaarheid. Deze nieuwe modellen bevestigen de focus van Toshiba’s expertise in de zakelijke omgeving. Alle apparaten zijn super handzaam, ultradun en vederlicht zonder concessies te doen aan vermogen en prestaties.

e-generation

Het elegant vormgegeven E-Generation-gamma richt zich op veelzijdigheid, duurzaamheid en innerlijke kracht. Zo is de Portégé X30-E verkrijgbaar met een niet-weerspiegelend aanraakscherm en gloednieuwe In-Cell Touch-technologie. Daarmee kunnen professionals eenvoudig en probleemloos navigeren en makkelijk interacteren met collega’s en bedrijfsinformatie. De modellen binnen het nieuwe assortiment zijn uitgerust met Intel Core-processors die oplopen tot en met de uiterst snelle en krachtige achtste generatie. Ze hebben zeer snelle DDR4 (2400 Mhz) RAM aan boord en worden geleverd met een nieuwe SSD van 1 TB.

“De lancering van de nieuwe E-Generation-apparaten onderstreept onze ambitie om de snelste en krachtigste laptops te leveren voor mobiele professionals”, zegt Maki Yamashita, Senior Vice President, PC & Solutions EMEA bij Toshiba Europe GmbH. “Onze zakelijke gebruikers stellen steeds hogere eisen op het vlak van prestaties, beveiliging, mobiliteit en connectiviteit. Wij maken dat waar.”

Om bedrijfsgegevens optimaal te beschermen, is de E-Generation-serie voorzien van geavanceerde ingebouwde beveiligingsfuncties. Een touchpad met ingebouwde vingerafdruklezer, de SecurePad, zit standaard op alle nieuwe Portégé- en Tecra-modellen en de Satellite Pro A50-E. De Portégé X20W-E en X30-E en de Tecra X40-E beschikken bovendien over een IR-camera voor gezichtsherkenning via Windows Hello of Intel Authenticate. Dankzij Toshiba’s eigen ingebouwde BIOS- en TPM 2.0 codering zijn gebruikers aanzienlijk minder kwetsbaar voor cyberaanvallen.

Ingebouwde LTE-ondersteuning biedt optimale connectiviteit voor de Portégé X20W-E en X30-E en de Tecra X-40-E. Het slanke design van het nieuwe assortiment huisvest een accu met een indrukwekkende levensduur. Daarmee krijgen professionals een krachtige en robuuste machine in handen waarmee ze zonder stekker moeiteloos een hele dag kunnen werken. Verder zijn de modellen uit de X-serie ultralicht: de Portégé X20W-E is 15,4 mm dik en weegt slechts 1,1 kg, terwijl de 15,9 mm dunne Portégé X30-E niet meer dan 1,05 kg weegt en de eveneens 16,9 mm dunne Tecra X40-E 1,25 kg.

Deze modellen zijn gebouwd rondom een slank magnesium chassis en een stevig en veilig honingraatontwerp. Alle Toshiba-apparaten hebben de strenge en onafhankelijke HALT-test (Highly Accelerated Life Test) doorstaan, die drie jaar gebruik simuleert. Betrouwbaarheid en duurzaamheid zijn derhalve gegarandeerd.

Meer informatie: www.toshiba.eu/generic/business-homepage/