Toshiba introduceert dynaEdge, mobiel edge computing PC inclusief slimme werkbril

Fabrikant Toshiba introduceert de dynaEdge DE-100, een krachtige mobiele edge computing Windows 10 pc die samen met een slimme ‘Assisted Reality’ bril geleverd wordt. Met deze dynaEdge DE-100 plus AR100 viewer krijgen gebruikers in een industriële omgeving een volwaardige pc op hun neus in de vorm van een werkbril.

Daarmee heeft de heftruckchauffeur, monteur of logistiek medewerker in een grote opslagruimte zijn handen vrij en tegelijkertijd relevante informatie op het vizier.

dynaedge

Verder kondigt Toshiba een strategische samenwerking aan met Ubimax GmbH, wereldwijd marktleider op het gebied van zakelijke wearables. Dankzij dit partnership biedt Toshiba kant-en-klare remote expert software zoals Skype for Business aan op de dynaEdge DE-100. Beide partijen werken volop aan de ontwikkeling en integratie van meer innovatieve oplossingen.

Lees meer over deze bijzondere introductie en meer in een interview met Country Manager Ronald Ravel en Product Manager Martin Jansen in ChannelConnect Magazine nummer 2 die op 23 maart verschijnt.

www.toshiba.nl