Tijd is geld

Wie heeft er de afgelopen weken geen last gehad van de files veroorzaakt door demonstrerende boeren? Duizenden tractoren met gefrustreerde boeren vanuit alle windstreken in Nederland, onderweg naar het Binnenhof in Den Haag. Gefrustreerd over het negatieve imago van de sector en de mogelijke strengere maatregelen. Het was een bijzonder gezicht en of je het nu wel of niet eens bent met hun beweegredenen, het leidde in ieder geval op 1 oktober tot een van de drukste ochtendspitsen ooit. Rond de klok van 8.30 stond er meer dan 1.100 kilometer file. Veel bedrijven en forenzen waren hier de dupe van en kwamen niet of veel te laat op hun plaats van bestemming aan. Ook ik was een van de gedupeerden. Zal ik bij deze afslag de snelweg af gaan? Nee, verkeerde keuze, dus toch maar via de eerste de beste oprit de snelweg weer op. Alternatieve routes, om- en sluipwegen, het mocht allemaal niet baten… Ik kwam te laat voor een belangrijke afspraak. Voor velen herkenbaar denk ik. Dus: auto aan de kant en dan maar deelnemen via Microsoft Teams, want tijd kost immers geld.

Maar kan tijd ook geld opleveren? Ik heb altijd geleerd dat je niet alles goed moet willen doen, maar vooral alle goede dingen moet willen doen. Het gaat in deze tijd vooral om efficiëntie en het verwijderen van onnodige kosten uit de processen (en supply chain). Binnen de Flexible Services van Ingram Micro bieden wij een aantal van diensten die u hierbij kunnen helpen. Neem bijvoorbeeld onze configuratiediensten als imagen (traditioneel, maar ook via AutoPilot en Intune), asset tagging, verpakkingsarm leveren. Waarom zou u uw duurbetaalde engineers en technici inzetten om dit soort relatief eenvoudige klussen te doen? Wij kunnen IT-hardware voorzien van images, asset tags, soft- en hardware configuraties, etc. Na deze handelingen leveren wij de producten verpakkingsarm af, wat op locatie heel veel uitpakwerk scheelt. En niet alleen uitpakwerk! Wat denkt u van het afvoeren van alle verpakkingsmaterialen? Wij voeren alles voor u af volgens de wettelijke voorschriften en regels. We kunnen u ook helpen met IMACD-diensten. Hiermee kunt u uw klanten blijven voorzien van deze diensten en tegelijkertijd uw eigen technici inzetten voor andere, complexere projecten.

Tijd kan dus zeker geld opleveren!

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Ga dan voor een compleet overzicht naar https://nl.ingrammicro.eu/flexible-services/home of neem contact met mij op via remco.nieuwenhuyse@ingrammicro.com.