This is IT: Matthijs van Nieuwkerk in gesprek met ICT-professionals

Op het nieuwste ICT-event This is IT, dat op 14 november gehouden wordt in Studio A12 te Bunnik (bij Utrecht), zal presentator Matthijs van Nieuwkerk diverse gasten aan zijn tafel ontvangen. ChannelConnect is als organisator trots om alvast enkele namen bekend te kunnen maken. Houd de site in de gaten, de overige tafelgasten maken we binnenkort bekend.

 

 

Als discussieleider op This is IT (lees hier meer over dit event) zal Matthijs van Nieuwkerk worden bijgestaan door een tafeldame, want op dit event mag zo’n sidekick natuurlijk niet ontbreken. En we hebben een topper uit de ICT-branche gevonden om Matthijs terzijde te staan:

ChannelConnect-Lotte-de-Bruijn-200x200
Lotte de Bruijn

Lotte de Bruijn. Als Managing Director van Nederland ICT kent ze de ins en outs van de markt en met haar jarenlange ervaring heeft ze een duidelijke mening over hoe die markt zich zou moeten ontwikkelen richting uniforme ervaring voor eindgebruikers. Ze schrijft hier ook veel over als columniste van ChannelConnect. Lotte de Bruijn: “De ICT-sector barst van de geweldige oplossingen en innovatieve toepassingen. Maar ziet de eindgebruiker dat wel? Het wordt de komende jaren belangrijker dan ooit voor onze sector om de eindgebruiker te helpen door de bomen het bos nog te zien.”

 

Hendrik Blokhuis is een van de tafelgasten die zal plaatsnemen bij Matthijs en Lotte. Blokhuis is Director Country Digitization Cisco en leidt het investeringsprogramma Digitale Versnelling Nederland (DVN). Hij wil leiders ontmoeten die écht durven ingrijpen in de primaire processen van hun organisaties. Dat zijn zeker niet altijd de CIO’s van bedrijven, maar juist ook business managers die direct voor primaire processen verantwoordelijk zijn en een herontwerp aandurven, vindt hij. “We zijn in Nederland erg goed in ‘proof of concepts’ en ‘businesscases’ bedenken; dingen die soms als excuus fungeren voor het feit dat er niets gebeurt omdat we digitalisering en de daarmee gepaard gaande significante veranderingen eng vinden.”

De andere tafelgast is Brian Speelman, Chief Digital Officer en Board member van Infotheek Group. Hij gaat de digitalisering van dat bedrijf op zich nemen. Infotheek Group is een van de marktleiders in Europa op het gebied van circulaire IT. Het product- en dienstenaanbod dat ze nu vanuit de end-user-divisie in de Benelux en de distributiedivisie in Europa leveren, willen ze digitaal maken. “Ongeacht of het gaat om het opkopen van IT-producten middels een trade-in-portal, het verhuren via een rent portal of het aanbieden van nieuwe, EOL- of refurbished IT-apparatuur via een geavanceerde webshop, de eindgebruiker kan het online regelen.”

Andere tafelgasten zijn Peter Jansen – Commercial Director bij TechData, Hans Bos, National Technology Officer bij Microsoft en Léon Toet – Chief Commercial Officer Business bij T-Mobile. Meer informatie over deze branche experts volgt, dus houd onze site in de gaten.

Binnenkort maken we meer aansprekende namen bekend van de tafelgasten bij het congresgedeelte van This is IT. Met een moderator als Matthijs van Nieuwkerk en sidekick Lotte de Bruijn, kan het niet anders dan dat het goede discussies oplevert waar het kanaal verder op kan inzetten.

Meer weten of aanmelden? Ga naar channelconnect.nl/events/thisisit