Tectrade behaalt Dell Premier Partner status

Enterprise hybride IT expert Tectrade is door Dell Technologies benoemd tot Dell Premier partner en heeft hiermee de hoogste partner status bij deze fabrikant bereikt. Premier partners worden door Dell gezien als partners met de juiste kennis en skills om klanten op het hoogste niveau te kunnen bedienen op gebied van design, inrichting en beheer van Enterprise hybride IT-omgevingen.

Tectrade is de trusted advisor op het gebied van Enterprise Hybride IT. De dienstverlener ondersteunt klanten over de hele wereld bij hybride cloud, data-infrastructuren, security en analytics projecten. Als onafhankelijke dienstverlener kijkt Tectrade daarbij alleen naar de meest betrouwbare oplossingen en diensten van de belangrijkste vendoren in markt.
Robert Diemer, Business Development Manager Tectrade, vertelt dat er in de continue zoektocht naar innovatieve ontwikkelingen voor gekozen is om de Dell Premier partner status te behalen. “Met de oplossingen van Dell in combinatie met EMC, VCE, VMware, Pivotal, SecureWorks, RSA en Virtustream kunnen we onze klanten een volledig oplossingsportfolio bieden.”

certificaat

Met name de combinatie van Dell, EMC, VCE en VMware hebben Tectrade doen kiezen voor Dell EMC als core vendor binnen het Hybride Cloud portfolio van Tectrade.

“Na de verkoop van IBM System X aan Lenovo hebben we het afgelopen jaar gebruikt om een gedegen keuze te maken rondom de uitbreiding van ons X86 portfolio,” zegt Ronald van Heek, CCO van Tectrade. “Met de oplossingen van Dell EMC kunnen we onze klanten weer een volledige single vendor oplossing bieden als bouwsteen voor het interne Private Cloud platform.”

Meer informatie: www.tectrade.nl