Tech Data nodigt je uit voor de 25ste verjaardag van Dell EMC Optiplex

Tech Data nodigt u hierbij uit voor de exclusieve Celebration Party om de 25e verjaardag van Dell EMC OptiPlex te vieren!

Tijdens deze bijzondere dag op 24 oktober helpen we u uw klanten te overtuigen van Workforce Transformation, geeft onze Maverick AV-divisie een update over Dell Large Format Displays en kunt u profiteren van diverse innovatieve demo’s. Zo ontmoet u op de Celebration party een aantal Dell EMC specialisten die de laatste innovaties op het gebied van workstation, de “Canvas”, aan u demonstreren. Zij willen u graag inspireren om een beter beeld te krijgen van “de Specialty Worker”. Een interessante doelgroep die veel waarde hechten aan een professioneel advies.

Daarnaast zullen ook de collaboration mogelijkheden van Dell worden gedemonstreerd. Als klap op de vuurpijl maakt u ook nog kans op een volledig door Dell ingerichte werkplek! Zien we u ook op 24 oktober in Bodegraven?

Klik hier om u aan te melden.

Vorig artikelCybercriminelen vallen vaker bedrijven aan dan consumenten
Volgend artikelSecurity & GDPR Dossier 2018 nu online
Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef en senior editor medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.