Synology introduceert DiskStation DS916+ aan

Netwerkfabrikant Synology heeft de DS916+ gelanceerd, een schaalbare 4-bay-NAS-server voor professionals en groeiende bedrijven. Met een quadcore-processor biedt de DS916+ hoge snelheden en kan gecompliceerde data-encryptie prima aan en is flexibel uitbreidbaar tot 9 stations. De zakelijke gebruiker kan dankzij DiskStation Manager (DSM) 6.0 met veelzijdige add-on-pakketten naadloos bestanden synchroniseren en delen, productief samenwerken en data eenvoudig herstellen na een eventuele calamiteit.

Met lees- en schrijfsnelheden van respectievelijk meer dan 225 en 221 MB/s levert de DS916+ uitstekende prestaties; bij versleutelde data is de leessnelheid maximaal 225 MB/s en de schrijfsnelheid 209 MB/s, waardoor de DS916+ geschikt is voor een breed scala aan IT-taken in een beveiligde en robuuste werkomgeving. De DS916+ wordt naar keuze geleverd met een geheugen van 2 of 8 GB.

De DS916+ draait op DSM 6.0, een zeer geavanceerd en intuïtief besturingssysteem voor NAS-apparaten. Met toepassingen als back-up en netwerkbeheer biedt de DS916+ alle essentiële zakelijke mogelijkheden en zorgt voor grotere productiviteit. 

Meer informatie: www.synology.nl