Synology introduceert DiskStation DS1515

Netwerkopslagspecialist Synology heeft de Diskstation DS1515 op de markt gebracht. Deze uitbreidbare 5-bay-nas is een krachtige, complete oplossing voor netwerkopslag, voor groeiende ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf.

Dankzij een quad-core processor en vier gigabit-lan-poorten met failover en link aggregation biedt de DS1515 goede prestaties. In een raid-5-configuratie onder Windows is hij goed voor schrijf- en leessnelheden van respectievelijk ruim 421 en 403MB/s. Hardwarematige encryptie maakt versleutelde gegevensoverdracht mogelijk met lees- en schrijfsnelheden tot respectievelijk 296 en 150MB/s.


De DS1515 ondersteunt Synology High Availability en biedt daarmee volgens de leverancier zekerheid bij onverwachte uitval van het netwerk. Een naadloze overgang tussen geclusterde servers staat garant voor hoge betrouwbaarheid en optimale flexibiliteit. De ondersteuning van ssd-lees/schrijfcaching geeft de datadoorvoer een flinke boost, terwijl de kosten per gigabyte omlaag gaan. De DS1515 is ontwikkeld om met bedrijven mee te groeien: in combinatie met twee DX513-uitbreidingsunits kan hij tot vijftien schijven aan.

Meer informatie: www.synoloy.com