Synology geeft bètaversie DiskStation Manager 5.1 vrij

NAS-specialist Synology heeft de bètaversie van DiskStation Manager (DSM) 5.1 vrijgegeven. Dit is de nieuwste versie van het bekende besturingssysteem van het bedrijf voor NAS-servers. Drie bèta-testers maken kans op een gratis DS214se.

Versie 5.1 biedt een groot aantal nieuwe functies rond drie basisconcepten: de integratie van de private cloud, meer mogelijkheden voor het delen van informatie en content, en betere databeveiliging. 

Nieuwe functionaliteiten zijn onder meer databescherming met veelzijdige backup- en beveiligingstools, hogere productiviteit met Proxy Server, een betere en meer geïntegreerde private cloud en het makkelijker kunnen delen van video, audio en foto’s.

Note Station en DS note bieden gebruikers flexibele en veilige collaborationtools: gebruikers kunnen met DSM 5.1 digitale aantekeningen en complete notitieboeken creëren, delen en synchroniseren. Android- en iOS-gebruikers hebben met DS note mobiele toegang tot Note Station. Er is een rich tekst-editor en er wordt een preview van multimedia content getoond. Voor samenwerking met anderen ondersteunen Note Station en DS note het bijhouden van wijzigingen, het bijhouden van meerdere versies en het herstellen van een eerdere versie van een notitie. Daarnaast kunnen gevoelige aantekeningen worden versleuteld en beveiligd met een wachtwoord.

Klik hier voor meer informatie over de bètaversie van DSM 5.1.

Synology DSM 5.1 bèta-beloningsprogramma
Synology geeft een DS214se weg aan de drie bètatesters die de meest waardevolle feedback en assistentie geven tijdens het bètaprogramma. Kijk voor meer informatie op www.synology.com/support/beta_dsm_5_1