Surface Book 20 april in de schappen

In oktober 2016 kondigde Microsoft aan dat de Surface Book voor het eerst ook in Nederland beschikbaar zou komen. Dat gebeurt op 20 april 2017. Kracht, schermresolutie en grafische prestaties maken deze machine tot de ultieme laptop.

Hij beschikt over een touchscreen en wordt geleverd met een stylus die zorgt voor een natuurlijke schrijf- en tekenervaring. De laptop is daarmee zeer geschikt voor de meest intensieve gebruikers zoals wetenschappers, 3D-ontwerpers, architecten en iedereen die het stijlvolle design niet kan weerstaan.

surface

De Surface Book is, na de Surface Pro-serie, de volgende toevoeging aan de familie die in Nederland beschikbaar is. De producten worden ontwikkeld vanuit de overtuiging dat niets je in de weg zou mogen staan om je ideeën tot leven te brengen, en altijd met de mens in het middelpunt van de technologie. In een tijd dat technologische ontwikkelingen elkaar snel opvolgen, helpt dat zowel consumenten als zakelijke gebruikers maximaal te profiteren van de kansen die de digitale transformatie hen biedt.

Beschikbare modellen in Nederland/pre-orders
De modellen die in Nederland beschikbaar komen, zijn de Surface Book i5 met Integrated Graphics, de i5 met dGPU en de Surface Book met Performance Base. Daarvan is het laatstegenoemde model met Performance Base de krachtigste uitvoering. Deze heeft onder andere graphics-processing-capaciteiten die twee keer zo sterk zijn als die van de andere uitvoeringen. Bovendien gaat de batterij tot zestien uur mee.

Voor potentiële kopers die niet kunnen wachten is er een mogelijkheid om de Surface Book via een pre-order als eerste in huis te halen. De modellen en prijzen (inclusief btw):
Surface Book i5/8/128GB  1.649 euro; i5/8/256GB  2.069 euro; i7/8/256GB  2.599 euro;
i7/16/512GB  3.019 euro en i7/16/1TB  3.649 euro.

Meer informatie: www.microsoft.nl