Softricity werkt samen met Microsoft

Softricity, bekend van het applicatie virtualisatie concept heeft bekend gemaakt dat haar product SoftGrid geïntegreerd is in Microsoft Systems Management Server 2003 (SMS).

Softricity, bekend van het applicatie virtualisatie concept heeft bekend gemaakt dat haar product SoftGrid geïntegreerd is in Microsoft Systems Management Server 2003 (SMS).

Deze integratie geeft volgens Softricity klanten nu de mogelijkheid om via de SMS distributie methode ook virtuele applicaties aan te bieden aan gebruikers met alle voordelen die het SoftGrid- en SMS platform biedt. " De integratie met Softricity applicatie virtualisatie techniek geeft klanten die Microsoft SMS gebruiken de mogelijkheid om het uitrollen van applicaties te bespoedigen. Daarnaast worden de kosten verlaagd die gemoeid zijn met het testen van applicaties onderling," zegt Felicity McGourty, Directeur of Product Marketing in the Windows Enterprise Management Division at Microsoft Corp. "De missie van Microsoft en Softricity zijn vergelijkbaar. Ervoor zorgen dat er sneller en eenvoudiger Windows applicaties kunnen worden uitgerold naar gebruikers toe. Met deze oplossing kunnen duizenden klanten die nu SMS gebruiken ook virtuele applicaties beheren en versturen naar iedere desktop zonder problemen," aldus Les Yetton, Vice President of Business Development Softricity. "Microsoft SMS is de meest gebruikte oplossing ter wereld voor het centrale beheer van pc’s binnen netwerken. De integratie die Softricity SoftGrid nu met Microsoft SMS heeft biedt ons volop mogelijkheden om nieuwe potentiële klanten te benaderen om het applicatie virtualisatie concept onder de aandacht te brengen. CDG is dan ook zeer verheugd dat Softricity een samenwerking is aangegaan met Microsoft," zegt Peter Hoekstra, directeur CDG Europe.