Skykick Backup toegevoegd aan Ingram Micro Cloud Marketplace in Nederland

Ingram Micro laat weten dat Skykick Backup vanaf heden verkrijgbaar is via de Ingram Micro Cloud Marketplace. Tevens wordt de SkyKick Accelerate Bundle, waarbij de reseller SkyKick Migration gratis krijgt bij bestelling van SkyKick Backup voor Office 365, toegevoegd aan de Cloud Marketplace. SkyKick biedt resellers een set van tools om de migratie, back-up en het management van hun klanten te vereenvoudigen.

Met SkyKick Migration Suites kun je eenvoudig de data van je klanten migreren naar Office 365. Als je klanten al gebruik maken van Office 365, helpt SkyKick Cloud Backup bij het opslaan en beschermen van bedrijfsgegevens. Om vervolgens alle gebruikers en applicaties te beheren, maak je gebruik van de SkyKick Cloud Manager.
Veel bedrijven willen overschakelen naar de cloud om productiever, efficiënter en flexibeler te werken. Microsoft Office 365 maakt dit mogelijk. Een van de meest voorkomende obstakels bij een overstap naar Office 365 is migratie van data. De SkyKick Migration Suite helpt bij het automatiseren van een volledige Office 365 migratie van pre-sales tot afronding van het project. Met SkyKick ben je in staat om je klanten zo soepel mogelijk over te laten stappen naar Office 365.

“Skykick migreert moeiteloos je huidige omgeving naar Office 365”, zegt Paul Hermans, Senior Sales Manager Cloud. “Wat veel klanten niet weten is dat je zelf verantwoordelijk blijft voor de data die je daar opslaat of mails die je krijgt of verstuurt. Als je zekerheid wilt dat je bestanden altijd bewaard blijven of eenvoudig kunnen worden teruggehaald, biedt Skykick Backup daarvoor de oplossing.”

Bram Schoordijk van SkyKick Benelux vult aan: “Naast het feit dat SkyKick nu ook wordt aangeboden in de Ingram Micro Marketplace de goede relatie tussen SkyKick en Ingram Micro aangeeft, wordt het vooral ook voor partners nog makkelijker en sneller gemaakt om de SkyKick technologie in te zetten bij Office365 migratie- en backup trajecten. Hierdoor helpen we partners om efficienter en winstgevender in de cloud te worden. We zijn dan ook erg blij en verheugd met deze volgende stap.”

Meer informatie: www.ingrammicro.com