SIPHON rondt integratie distributietak af en introduceert één merknaam

SIPHON Networks, een toonaangevende Unified Communications Solutions Provider, heeft de integratie met haar distributietak (voorheen VCOMM) volledig afgerond. Het geïntegreerde bedrijf gaat handelen onder de nieuwe versimpelde naam SIPHON.

“Het werk dat we hebben gedaan om onze twee business units en de daarmee samenhangende systemen en processen samen te voegen is afgerond. Daarnaast hebben we onze ISO27001 certificering behaald. Voor ons was het logisch om dit moment tevens aan te grijpen om onze huistijl te herzien en al onze activiteiten onder SIPHON voort te zetten,” aldus Steve Harris, Managing Director van SIPHON. “De goede reputatie die we hebben opgebouwd met SIPHON Networks in de UC markt is na de overname en integratie van Vcomm alleen maar beter geworden. Alles bij elkaar heeft dit ons doen besluiten alleen nog de naam SIPHON te gebruiken. We blijven ons focussen op voortdurende innovatie en baanbrekende technologieën en nu dus onder één naam “SIPHON.” 

SIPHON is in 2009 opgericht in het Verenigd Koninkrijk en heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevende Europese speler in innovatie, levering, integratie en ondersteuning van geavanceerde Voice & Unified Communications-technologieën. Joost van Wijk is Sales Director Benelux, Nordics & international accounts.

 Voor meer informatie kunt u terecht op www.siphonnetworks.com