SCH neemt Best’Ware en Info’Products over

Na een lange onzekere periode, waarin de Buhrman-onderdelen Best'Ware en Info'Products in de verkoopetalage lagen, is Specialist Computer Holdings (SCH) de nieuwe eigenaar geworden.

Na een lange onzekere periode, waarin de Buhrman-onderdelen Best’Ware en Info’Products in de verkoopetalage lagen, is Specialist Computer Holdings (SCH) de nieuwe eigenaar geworden.

Peter Croes, directeur van Info’Products noemt SCH een echte eerste keus. "Er zijn in de beginfase ook wel andere partijen in beeld geweest, maar gelukkig heeft Buhrman gekeken naar de continuïteit: wat is de beste strategische partner? SCH is echt een aandeelhouder met toegevoegde waarde: ze hebben hetzelfde productportfolio en zijn sterk in het Verenigd Koninkrijk, een markt waar wij niet zitten, maar die wel door veel Amerikaanse bedrijven wordt gebruikt als opstap." SCH behaalde vorig jaar een omzet van ruim twee miljard gulden. Met de overname van de twee distributeurs heeft het Britse bedrijf vijftig Europese vestigingen met ongeveer vierduizend personeelsleden. Volgens Croes houden Best’Ware en Info’Products hun eigen namen.