Copaco en Quest Software intensiveren samenwerking in de Benelux

Copaco is distributeur geworden van het volledige portfolio van Quest Software in de Benelux. Met de toevoeging van de oplossingen voor Information Management, Microsoft Platform Management en Unified Endpoint Management kan Copaco inspelen op de groeiende vraag van partners naar eenvoudige oplossingen voor complexe IT-uitdagingen.

Na een uitgebreide selectieprocedure is Copaco wederom geselecteerd om Quest-oplossingen in de Benelux-markt te distribueren aan haar partners. “Tijdens het selectieproces waren een aantal zaken zeer belangrijk voor ons”, vertelt Kerry Wright, EMEA Director Distribution bij Quest Software. “Copaco toont een buitengewone bereidheid om te investeren in de relatie met Quest. Daarnaast blinkt Copaco uit doordat zij snel en flexibel in kunnen spelen op vragen van partners”, aldus Wright. “We kunnen bovendien profiteren van het bereik van Copaco in de Benelux, waardoor we onze oplossingen nog breder kunnen aanbieden.”

Volgens Bianca van Engeland, Business Director Software Solutions bij Copaco kan Copaco meer betekenen voor partners dan ooit tevoren. “Het Quest Software portfolio sluit naadloos aan bij de ambitie van Copaco om partners te helpen met belangrijke thema’s zoals digitale transformatie, cloud en data protectie. Voornamelijk de productgroepen Information Management, Microsoft Platform Management en Unified Endpoint Management zijn een waardevolle toevoeging voor het cloud en software portfolio van Copaco”.

Quest wil met Copaco een langdurig distributiepartnership aangaan. “We willen hard maar gefaseerd groeien”, voegt Wright eraan toe. “Om snel en efficiënt de markt te kunnen betreden hebben we een distributiepartner nodig die kennis van de markt heeft en die ons volledig kan ondersteunen”.

Meer informatie: www.copaco.com