Riverbed introduceert nieuwe release van SteelCentral

Riverbed Technology heeft een aantal verbeteringen aangebracht in het SteelCentral-platform, de allesomvattende en geïntegreerde prestatiebeheeroplossing voor gecentraliseerd inzicht. SteelCentral is de enige end-to-end-oplossing die gebruikservaring en applicatie-, infrastructuur- en netwerkmonitoring biedt voor een allesomvattend inzicht in applicatieprestaties.

De nieuwe features in SteelCentral betreffen alle belangrijke componenten van het platform – Portal, AppInternals, AppResponse, NetAuditor, NetShark, NetPlanner en NetSensor. De gemene deler van de aanpassingen is: verbeterde platformintegratie. Ook is er meer inzicht in het netwerk en applicaties, uitstekende end-to-end monitoring van applicatietransacties en kosteneffectievere monitoring van webapplicaties, en WAN-optimalisatie.

Het verbeteren van IT-samenwerking en end-to-end-troubleshooting is essentieel in de huidige applicatiegedreven markt van nu. Voor bedrijven staan applicatieprestaties gelijk aan bedrijfsprestaties. Tegelijkertijd neemt de complexiteit van applicaties – met SaaS, cloud, hybride netwerken en de mobiele eindgebruiker – zodanig toe, dat ouderwetse, domeincentrische tools dat niet meer kunnen beheren.

SteelCentral heeft dan ook een nieuwe aanpak voor applicatieprestatiebeheer. Het registreert en analyseert performancedata zowel diep als breed, in alle netwerken en applicaties, en monitort tegelijkertijd de gebruikerservaring van alle gebruikers, en dat continu.

Het vernieuwde SteelCentral verbetert platformintegratie en optimaliseert andere mogelijkheden, zoals uitgebreider netwerk- en applicatie-inzicht, en kosteneffectievere monitoring van webapplicaties en WAN-optimalisatie.

Meer informatie: www.riverbed.com