Riverbed introduceert Digital Performance Platform en nieuwe merkidentiteit

Riverbed Technology, The Digital Performance Company, introduceert het Riverbed Digital Performance Platform, een nieuwe merkidentiteit en een nieuw bijpassend logo. Zowel het platform als de nieuwe identiteit versnelt de strategie van het bedrijf om toonaangevende oplossingen te leveren, die de digitale prestaties maximaliseren en nieuwe groeikansen aanboren in een markt die meer dan 30 miljard dollar waard is.

Deze ontwikkelingen zijn het resultaat van een gefundeerde Riverbed-strategie om toonaangevend te worden op het gebied van digital performance, en omvatte verschillende strategische acquisities, de organische ontwikkeling van digital performance- en cloudfeatures en -functionaliteit, en integratie binnen verschillende oplossingen.

De digitale ontwikkeling stimuleert innovatie, transformeert industrieën en is inmiddels het middelpunt van veel bedrijfsstrategieën. Klanten ondergaan steeds vaker een digitale transformatie door nieuwe digitale diensten, systemen, businessmodellen en processen te leveren. Volgens IDC is ten minste vijftig procent van het wereldwijde bbp in 2021 gedigitaliseerd. Daarnaast verwachten IDC-experts dat de uitgaven omtrent digitale transformatie in 2021 rond de 2 biljoen dollar liggen.

Maar hoewel de digitale transformatie voor veel bedrijven een kritisch element wordt, maken veel organisaties nog gebruik van een legacy IT-infrastructuur die de digitale initiatieven niet aankan. IDC meent zelfs dat zestig procent van de digitale-transformatie-initiatieven niet zal kunnen schalen vanwege het gebrek aan een strategische architectuur. Om concurrerend te blijven, is het dan ook belangrijk dat bedrijven een moderne IT-architectuur en next-generation netwerk omarmen.

Riverbed Digital Performance Platform biedt moderne IT-architectuur voor de digitale onderneming. Het veelomvattende en geïntegreerde platform combineert Digital Experience Management-, Cloud Networking- en Cloud Edge-oplossingen die samen een moderne IT-architectuur bieden voor de digitale onderneming. Het platform levert nieuwe mogelijkheden voor operationele flexibiliteit en versnelt de businessperformance en -resultaten.
– Cloud Networking: toegang tot next-generation networking met een oplossing die SD-WAN, wifi, applicatieacceleratie en netwerkvisibiliteit omvat. Riverbed bundelt en vereenvoudigt hiermee de connectiviteit en het beheer van LAN’s, WAN’s en WLAN’s, en biedt tegelijkertijd directe, veilige en geoptimaliseerde cloudconnectiviteit.
– Digital Experience: bundelt device-based monitoring van de gebruikerservaring, applicatie, infrastructuur en het netwerk voor een holistisch overzicht van de digitale-gebruikerservaring.
– Cloud Edge: centraliseert verschillende infrastructuureilandjes om honderd procent van de data veilig te stellen en biedt gebruikers daarnaast een soepele, vrijwel lokale ervaring aan de netwerkrand.

Het Riverbed Digital Performance Platform omvat ook professionele ondersteuning en diensten van Riverbed. Daarnaast werkt Riverbed samen met verschillende partners, zoals AWS, Microsoft, Palo Alto Networks, ServiceNow en Zscaler, voor verbeterde integratie en nog meer klantwaarde.
Meer informatie: www.riverbed.com/digital-performance/index.html

[