Rittal Next Level 4 IT Online: kennisplatform voor IT managers

In de snel veranderende wereld van IT komt er van alles op IT managers af, waaronder teruglopende IT-budgetten en een toenemende druk vanuit organisaties om IT-kosten, al dan niet met gebruik van goedkope cloud oplossingen, verder terug te dringen. Voor IT managers die zich goed willen informeren is er nu Next Level 4 IT (de volgende stap voor de informatietechnologie), een nieuw online kennisplatform met onafhankelijke achtergrondinformatie over actuele IT-vraagstukken.

“Veel IT managers worstelen met het maken van keuzes, zij zitten in een figuurlijke spagaat want de terugkerende IT-kosten moeten omlaag, maar de organisatieprocessen, de beschikbaarheid van de applicaties en de dataveiligheid mogen niet in het geding komen,” zegt Rittal Product Manager Elbert Raben. “Het Next Level 4 IT informatieplatform bevat een schat aan relevante achtergrondinformatie die waardevol is voor IT Managers die weloverwogen besluiten willen nemen.”

Houvast in tijden van keuzestress
Met de lancering van Next Level 4 IT geeft Rittal houvast bij keuzestress. Raben: “Wij begrijpen de complexiteit van de IT-vraagstukken, die je als IT manager slapeloze nachten kan bezorgen en verlammend kan werken, zeker wanneer je het gevoel hebt over onvoldoende informatie te beschikken. Met dit online kennisplatform biedt Rittal de nodige ondersteuning. We doen dit door vakmensen aan het woord te laten die de lezers, zelf ook vakmensen, op een vakinhoudelijke wijze te informeren, bijvoorbeeld over de implicaties van bepaalde technische keuzes. Kies je voor de public, private of hybrid cloud? Hoe zit het met de juridische aspecten, de beschikbaarheid en dataveiligheid? En in welke mate wil je je als organisatie vastleggen, ofwel: is er voor noodgevallen een mogelijkheid voor data recovery? En kun je eigenlijk nog wel terug wanneer je organisatie eenmaal het pad naar de cloud heeft ingeslagen? Hoe voorkomt u dat keuze van nu op termijn niet tekortschiet? Hoe komen andere IT Managers tot hun besluiten? Vragen waarop de experts die Rittal op de portal bijeenbrengt heldere antwoorden geven. De informatie op NextLevel4IT.nl is dan ook zeer waardevol voor wie nu eens precies wil weten hoe de vork in de steel zit.”

Heldere informatie, overzichtelijk gerangschikt
Denkt Rittal de wijsheid in pacht te hebben? “Nee”, aldus Raben, “maar bij Rittal zijn we goed op de hoogte van de overwegingen die onze klanten maken rondom IT-gerelateerde investeringsbeslissingen. Hierop baseren wij immers al decennialang onze productontwikkelingen. De Next Level for IT website (www.nextlevel4it.nl) levert glasheldere en zeer relevante informatie die hout snijdt, in de vorm van white papers, expert blogs, kennisboeken en inhoudelijke verslagen uit de praktijk van IT Managers. Geen reclamepraatjes, maar een eerlijke kennisuitwisseling voor een succesvolle toekomst.”

Meer informatie: www.nextlevel4it.nl