MicroStrategy en QNH bundelen krachten voor effectieve marktbewerking

QNH Consulting heeft een strategisch partnership gesloten met MicroStrategy. QNH neemt hierbij de rol als kennispartner op zich en is tevens verantwoordelijk voor de implementatie van het MicroStrategy Analytics platform bij klanten.

De partijen hebben als doel om met dit partnership een gezamenlijke marktbewerking tot stand te brengen. Hiermee zijn ze in staat klanten meer diensten aan te bieden en het klantportfolio uit te breiden.

Het Analytics Platform van MicroStrategy stelt enterprise bedrijven in staat complexe analyses uit te voeren en deze om te vormen naar betekenisvolle inzichten. QNH implementeert en richt het platform van MicroStrategy al enige jaren in bij haar klanten. Zo heeft QNH voor Jumbo Supermarkten een uitgebreide MicroStrategy rapportage- en analyse omgeving ontwikkeld. Deze omgeving bewijst al enige jaren bedrijfsbreed haar meerwaarde. Ook voor Randstad Groep Nederland en WE Fashion is QNH een belangrijke partner als het gaat om de ondersteuning van de MicroStrategy omgeving.

Sjoerd Hobo, Directeur van QNH Consulting Midden: “We hebben de handen ineengeslagen, omdat we kansen zien binnen de markt en kansen moet je direct benutten. We bewegen ons al lange tijd binnen het business analytics en intelligence segment en hebben veel ervaring met het MicroStrategy platform. Dit gepaard met een goede dosis kennis in beide organisaties zorgt voor een stevig fundament van een strategisch partnership.”

“Ondanks dat we nog maar net officieel een partnership zijn aangegaan, hebben we al eerder samengewerkt,” zegt Remco van Malten, Sales Director Benelux bij MicroStrategy. “Het is dan ook een logische stap om de krachten officieel te bundelen. In de samenwerking staat kennisoverdracht centraal. Dit doen we door regulier meetings te organiseren waarbij onze beide voltallige salesteams bijeenkomen en van gedachten wisselen. Deze korte lijnen zijn uniek en zorgen voor een geslaagde en succesvolle implementatie en tevreden klanten. We zien QNH echt als verlengstuk van onze organisatie en kijken dan ook uit naar een nog intensievere samenwerking in de komende jaren.”

Meer informatie: www.qnh.eu