Pure Storage lanceert nieuwe Copy Automation Tool voor SAP

Pure Storage, onafhankelijk aanbieder van all-flash dataplatforms voor het cloudtijdperk, heeft de nieuwe Copy Automation Tool (CAT) voor SAP-systemen op de markt gebracht. Hiermee kunnen complete SAP-databases snel, efficiënt én automatisch gekopieerd, gekloond en ververst worden. Dit is inclusief de database- en pre- en post-kopie taken. Het is een proces dat doorgaans een aantal dagen in beslag neemt.

De CAT voor SAP van Pure Storage reduceert de tijd om databases te kopiëren van dagen tot uren en de SAP-gerelateerde storage- en managementkosten worden tot 90 procent op jaarbasis verminderd. CAT voor SAP draait direct op zowel FlashArray//M als FlashArray//X en wordt gratis met deze systemen meegeleverd.

Nu organisaties steeds meer digitaal opereren, worden tijd, geld en resources steeds meer aangewend voor innovatie en minder voor operationeel management. Om een technologische infrastructuur om te vormen tot een aanjager van innovatie, is meer nadruk op automatisering vereist. Deze Copy Automation Tool vermindert de kopieertijden en storagekosten van SAP-databases in belangrijke mate. Met als resultaat dat IT-personeel ingezet kan worden voor innovatie in plaats van dat zij zich bezig moet houden met tijdrovende en complexe database-infrastructuren.

CAT voor SAP is zeer eenvoudig te gebruiken en ondergebracht in Purity Run, een veilige en afgesloten executie-omgeving binnen FlashArray. Hierdoor kan deze oplossing direct op FlashArray draaien zonder dat externe hardware nodig is. CAT voor SAP maakt ook gebruik van Purity Protect, de disaster recovery- en protectiesuite die standaard met elk FlashArray wordt meegeleverd.

“Ons doel is klanten te helpen te innoveren door dingen zo eenvoudig mogelijk te maken. Nu klanten de allernieuwste technologieën steeds vaker in hun operationele omgevingen integreren, wordt automatisering in toenemende mate een kritisch punt”, zegt Matt Kixmoeller, VP Product & Solutions Marketing van Pure Storage. “Onze CAT voor SAP is hier opnieuw een voorbeeld van. Wat tot dusver dagen kostte kan nu, volledig geautomatiseerd, in een paar uur worden gedaan. Uiteindelijk betekent dit een hogere productie, snellere time-to-market en een optimaal gebruik van resources”.

Meer informatie: www.purestorage.com