Prodware neemt Microsoft Dynamics-activiteiten Ctac over

Prodware Nederland, onderdeel van de Prodware Group, heeft onlangs de Microsoft Dynamics-activiteiten van Ctac overgenomen en ddarmee zijn portfolio van gebruiksklare innovatieve oplossingen voor de handels-, non-profit- en productiebranche versterkt.

Prodware is een internationale speler met een stevige groeiambitie en het bedrijf heeft een expliciete Microsoft-focus. Gecombineerd met de sterke focus op innovatie en klanttevredenheid biedt dit een goede basis voor continuïteit aan de overkomende klanten. De Microsoft-professionals van Ctac verstevigen de kennis van Microsoft Dynamics binnen Prodware en gaan zowel nieuwe als bestaande klanten in Nederland van dienst zijn. Dit creëert nieuwe groeikansen voor het Zaltbommelse bedrijf.

“Microsoft verwelkomt de consolidatie in het Microsoft Dynamics 365-kanaal, omdat zowel de omvang van de klanten die voor het Dynamics-platform kiezen als de reikwijdte van projecten toeneemt, waardoor er behoefte is aan een integrale expertise voor de oplossingen. We verwelkomen partners die innovatieve platformbrede oplossingen aanbieden met een krachtige toegevoegde waarde die klanten helpen om de uitdagingen van de digitale transformatie aan te gaan. Prodware’s overname van een deel van de activiteiten van Ctac zal de bestaande en toekomstige klanten van Prodware verder helpen door een waardepropositie te leveren die loopt van business consulting tot managed services,” zegt Jan Brouwer, Business Group Lead Dynamics bij Microsoft Nederland.

“Wij zijn een kennisbedrijf dat bovenal klantgericht is, en we verwelkomen onze nieuwe professionals en klanten van harte. Nu de Dynamics-divisie van Ctac aan boord is, zullen we doorgaan met het creëren en transformeren van Microsoft-oplossingen voor onze klanten met minstens net zoveel passie en expertise, gebruikmakend van de nieuwe synergiën. Wij kijken met vol vertrouwen naar mogelijke verdere samenwerking met Ctac in de markt,” aldus Rob Sanders, Prodware Country Manager.

Meer informatie: www.prodware.nl