Proact wint NetApp EMEA Insight 2011 award

Tijdens de jaarlijkse conferentie NetApp EMEA Insight 2011 heeft NetApp awards uitgereikt aan zijn partners. De Nederlandse storage integrator Proact won de award voor de beste integratie van NetApp-producten bij klant Heerema Group.

NetApp organiseerde de Insight-conferentie voor de vierde keer, ditmaal in Rome. Het betreft een exclusief partnerevenement voor resellers, distributeurs, integratie- en technologiedeskundigen binnen de NetApp-channelorganisatie. Ruim 1.400 partners namen deel aan keynote sessies, technologielezingen, netwerkgelegenheden en breakout-sessies. Tijdens de award-ceremonie reikten de NetApp-vicepresidenten Roger Anderson, Julie Parrish en Rich Clifton 26 awards uit aan de aanwezige partners. De awards werden onderverdeeld in een vijftal categorieën.

Partners die een award uitgereikt kregen, ontvingen deze vanwege hun bewezen succes met NetApp. De jury lette bij het toekennen van de awards op technische kennis, klantenservice en toegankelijkheid, uitmuntende bijdragen aan geselecteerde account business, klant-wins of evangelistische inzet aan de klantzijde. Naast Proact vielen onder anderen Accenture (GB), Bechtle (DE) en Belgacom (BE) in de prijzen. In totaal ontvingen partners uit veertien verschillende landen een NetApp Insight Award.