Nieuwe Poly bluetooth-headsets: meer connectiviteitsopties en gebruiksvrijheid

Poly – voorheen bekend als Plantronics en Polycom – introduceert de Voyager 4200 en Voyager 5200 Office Series. Deze Bluetooth-headsetsystemen zijn een uitbreiding op de Populaire Voyager 4200 UC en Voyager 5200 UC Series en ontwikkeld voor gebruik op kantoor.

Ze bieden verschillende connectiviteitsopties en draagmogelijkheden, en spelen zo in op iedere behoefte van de gebruiker. De Voyager 4200 en Voyager 5200 Office Series komen beschikbaar in een versie met een aparte Microsoft Teams-knop op zowel het basisstation als de headset. Hiermee is Teams direct te activeren. Die directe toegang maakt het maken van afspraken, het voeren van gesprekken of het raadplegen van de agenda erg gemakkelijk. Deze versies bieden ook audio- en visuele alerts van Teams-notificaties. De Voyager Office Series-headsets worden ook ondersteund door Zoom en andere UC-platforms.

office

“In kantoortuinen is voor medewerkers een zekere mate van flexibiliteit en mobiliteit nodig”, zegt Tamara Lane, Director of Product Marketing bij Poly. “Om te ontsnappen aan geluid en afleiding, kun je in een huddle-ruimte gaan zitten, je volgende meeting in de lobby houden of in het kantoor van iemand anders gaan zitten, wat betekent dat je niet alleen een vaste telefoon, maar ook een pc of Mac en je smartphone gebruikt voor samenwerking. De Voyager Office Series biedt hoogwaardige audiokwaliteit via een comfortabele headset voor al deze scenario’s.”

Verschillende connectiviteitsopties voor mobiel werken op kantoor

De Poly Voyager 4200 en Voyager 5200 Office Series-headsets zijn te koppelen aan een vaste telefoon, pc, Mac of mobiele telefoon. Ze bieden de IT-afdeling nieuwe, draadloze mogelijkheden in omgevingen waar DECT niet is toegestaan en helpen de adoptie van unified communications.

Ingebouwde ondersteuning van Amazon Alexa en Tile

De Voyager 4200 en 5200 Series-headsets beschikken ook over ingebouwde Amazon Alexa en Tile-integraties. Via ‘tap-and-ask’ geeft Alexa direct antwoord. Tile is geïntegreerd in de headset en maakt het daardoor heel makkelijk om hem terug te vinden.

De Voyager 4200 Office Series is voorzien van een over-the-ear mono headband en biedt hifistereo. De Voyager 5200 Office Series biedt een smalle en discrete over-the-ear draagmogelijkheid voor binnen en buiten kantoor. Zowel de Voyager 4200 als de Voyager 5200 Office Series heeft koppelingen met een vaste telefoon of met een vaste telefoon en pc/Mac naar een mobiele telefoon.

Remote management voor de IT-afdeling

IT-teams kunnen de Plantronics Manager Pro-Software-as-a-Service (die apart wordt verkocht) inzetten om elke Voyager Office Series-headset te volgen en zo het beheer ervan te stroomlijnen, inclusief firmware-updates en policy-compliance. (NB Plantronics Manager Pro wordt niet ondersteund bij de modellen voor vaste toestellen alleen.)

Meer informatie: www.poly.com