PFU lanceert fi-7600- en fi-7700-documentscanners

Fujitsu-dochter PFU komt met twee nieuwe documentscanners: de fi-7700 en fi-7600. Deze nieuwe modellen zijn dankzij de mogelijkheid om in één batch documenten te scannen – met maximaal A3-formaat en van verschillende papiergewichten – ideaal voor het tijdperk van digitale transformatie.

Dat scheelt tijd en kosten bij het op professioneel niveau scannen in productie-omgevingen. De fi-7700 combineert de productiviteit van een ADF (Automatic Document Feeder) met de flexibiliteit van een flatbed-scanner. Beide modellen zijn flexibeler dan gangbare scanners voor grote volumes.

Gebruikers laden documenten eenvoudig in door de draaiende ADF van de fi-7700 aan te passen aan het kantoor of de werkomgeving van de gebruiker. De rechte papierbaan maakt het mogelijk om ook zeer dikke materialen te verwerken. Het A3-flatbed in de fi-7700 is ook geschikt voor kwetsbare of extra grote documenten, zoals magazines. Het fi-7600-model is voorzien van dubbele uitvouwbare bedieningspanelen voor zowel links-naar-rechts als rechts-naar-links scannen. Dankzij de nieuwe toevoegingen aan de succesvolle fi Series zijn gebruikers in staat om documenten van verschillende kwaliteiten, materialen, vormen en maten te scannen – zonder dat hier speciale instellingen of bedieningen voor nodig zijn. Dit alles zorgt voor nog meer flexibiliteit voor de gebruiker. De combinatie van de moderne hardware en PaperStream-software maakt de scanners een complete oplossing voor scannen op hoge kwaliteit, automatische routines en documentrouting.

De fi-7700 en fi-7600 hebben een snelheid van wel honderd pagina’s en tweehonderd afbeeldingen per minuut (A4 liggend, in kleur, 200/300 dpi), en kunnen wel 30.000 documenten per dag scannen. Het compacte formaat maakt ze geschikt voor productieomgevingen en kantoorruimtes. De krachtige en veelzijdige documentscanners zijn voorzien van diverse functies die het scannen van gemengde batches nog efficiënter maken, en op die manier ook de werkefficiëntie verbeteren. De scanners zijn niet alleen geschikt voor de publieke sector, de financiële dienstverlening en de gezondheidszorg, maar ook voor Business Process Outsourcing-serviceproviders (BPO) en scanservicebureaus.

Belangrijkste hardwarefuncties voor extra productiviteit zijn de rechte papierbaan van de ADF en de scheefstandreductie die de invoer corrigeert en ervoor zorgt dat een enkel scheef blad geen invloed heeft op de rest van de stapel.

Met de nieuwe scanners breidt PFU de mogelijkheden voor software uit voor wat betreft scannen in productieomgevingen. Zp professionaliseert PaperStream Capture automatische routines tijdens het scannen. Een patchcode, barcode, matrixcode en zone-OCR maken routing en documentvermeerdering mogelijk tijdens het scannen. PaperStream IP produceert automatisch beeld van hoge kwaliteit, dat geschikt is om verder verwerkt te worden.

Meer informatie: www.pfu.com