Parallels Office 365 APS integratie ondersteunt Microsoft Cloud Solution Providers

Parallels heeft de nieuwste versie van zijn CSP APS (Application Packaging Standard) pakket gelanceerd. Het CSP APS-pakket voor Office 365 biedt Microsoft CSP partners ondersteuning bij het automatiseren van de onboarding van nieuwe klanten, de dienstverlening, het bundelen van aanverwante clouddiensten en het (uit)bouwen van een reseller kanaal.

Het Microsoft CSP-programma moet het aantal Microsoft Office 365 resellers wereldwijd verhogen. Het Cloud Service Provider-programma vereist dat deelnemende Microsoft channel partners de volledige Office 365 klantrelatie verzorgen inclusief levering , facturering, ondersteuning en beheer. De bewezen ervaring van Parallels op het gebied van het automatiseren van Microsoft cloud-oplossingen is een belangrijke reden waarom veel CSP-partners Office 365 zullen lanceren middels Parallels Automation.

De belangrijkste voordelen van de nieuwe CSP APS Integratie:
– Automatische APS-pakket updates voor de Office 365-API’s zodra Microsoft die uitgeeft
– Plug-and-play APS-platformintegratie elimineert codering en integratiecomplexiteit en versnelt de doorlooptijd
– De mogelijkheid om een breed scala aanvullende add-on diensten en hulpmiddelen te bundelen, alsmede andere diensten zoals Web Hosting, IaaS en SaaS apps zoals beveiliging, backup, mobiel apparaatbeheer, samen met Office 365 voor meer upsell en cross-sell mogelijkheden.

Het CSP APS-pakket voor Office 365, beschikbaar in het tweede kwartaal van 2015, vult de bestaande diensten op Parallels Automation aan waaronder: Windows Azure Pack, Microsoft Office 365 Syndication, Microsoft Lync 2013 Hosting Pack en Microsoft Exchange 2013.

Meer informatie: www.parallels.com