Crayon neemt channelsoftware service provider Sequint over

De Noorse Crayon Group, een wereldwijd IT adviesbedrijf met een grote onafhankelijke cloud practice, heeft een overeenkomst getekend voor de overname van Sequint, een vooraanstaande Nederlandse IT channelsoftware service provider.

De overname vormt een belangrijke toevoeging aan het Cloud-iQ platform van Crayon. Het platform heeft rond 300 partners en de inlijving van Sequint betekent een schaalvergroting voor de indirectw software business van Crayon in de Benelux.

“Sequint heeft een stevige basis in de Nederlandse markt, dankzij grote expertise op het gebied van licenties, een solide team en bewezen financiële sterkte en we verwelkomen hen dan ook graag in ons team,” aldus Torgrim Takle, CEO van de Crayon Group.

Groeistrategie

In de komende twee jaar zal het portfolio van Sequint verder worden versterkt en wordt er geïnvesteerd in de groei van het marktaandeel met gebruikmaking van de intellectuele eigendom en services van Crayon.

Crayon betaalt een bedrag van rond 40 miljoen Noorse Kroon, waarvan 25 miljoen is gerelateerd aan de financiële prestatiesvan het bedrijf over de koomende twee jaar.

“We kijken er met ons allen naar uit om samen te gaan met Crayon om onze mogelijkheden te vergroten en onze groei in de Nederlandse markt te versnellen. Crayon voegt licentie-expertise en services toe die essentieel zijn een meer gedigitaliseerde wereld,” voegde Maarten Jong, de CEO van Sequint hieraan toe. Het bedrijf blijft vooralsnog werken onder zijn eigen naam.

Meer informatie: www.crayon.com