Op weg naar 2019

De tijd van kerstborrels, kerstlunches en kerstontbijten is weer aangebroken, iedereen werkt naar de laatste dagen van het jaar toe en dan… kerstvakantie! Een gezellige tijd met familie, vrienden en even helemaal niks… onder het genot van een goed glas wijn terugblikken op 2018. Maar niet alleen terugblikken! Stiekem zijn we ook al bezig met de goede voornemens en plannen van 2019. Mocht je zaken in 2019 écht anders willen doen, denk dan eens aan de Flexible Services van Ingram Micro.

Met onze services bieden we je ondersteuning in praktisch iedere fase van het leveringsproces. Neem onze Configuration Services bijvoorbeeld. Waarom zou je zelf dozen openmaken, systemen voorzien van asset tags en images als wij dat ook voor je kunnen doen? Zo kun je tijd vrijmaken voor andere activiteiten. Wil je ook nog tijd besparen op de locatie van je klant? Dat kan! We kunnen notebooks, desktops, thin clients en zelfs monitoren verpakkingsarm aanleveren zodat je zelf niet alle systemen op locatie hoeft uit te pakken en verpakkingsmaterialen moet afvoeren. We kunnen je zelfs helpen met het uitrollen en installeren op locatie. De oude IT-apparatuur nemen we mee en voeren we op de juiste manier af. We zorgen voor een gecertificeerde verwijdering van de data en een maximale restwaarde.

We helpen je dus… ik krijg het bijna niet op papier… met ontzorgen. Ik vind het een vreselijk woord dat te pas en te onpas wordt gebruikt, maar het dekt wel de lading en het is logisch, want we willen je natuurlijk niet opzadelen met zorgen. Genoeg over dit jeukwoord. Ik hoop dat het duidelijk is wat we voor je kunnen betekenen en wat je dus in 2019 anders zou kunnen doen. Dan hou je toch een beetje dat onbezorgde kerstgevoel vast.

Hele fijne dagen met vrienden en familie.

Remco van Nieuwenhuijzen