Ook politiek in discussie met ICT-sector tijdens This is IT

This is IT, het gloednieuwe businessevent voor ICT-professionals op 14 november, georganiseerd door ChannelConnect koppelt informatie aan discussie. De standaard ICT-talk zal er niet voorbijkomen, want niemand minder dan Matthijs van Nieuwkerk gaat het gesprek aan met diverse interessante gasten.

Ook politiek in discussie met ICT-sector

 

Met de bevestigde komst van VVD Tweede Kamerlid Martin Wörsdörfer heeft ook de overheid een rol gekregen in de discussiesessies tijdens This is IT. Wörsdörfer werd in 2017 verkozen tot IT-politicus van het jaar vanwege zijn betrokkenheid bij de uitdagingen van de sector en zijn open geest in het debat daarover. Op 14 november is hij een van de tafelgasten van Matthijs van Nieuwkerk op dit nieuwe businessevent voor ICT-professionals. Behalve Wörsdörfer is ook de deelname van de overige panelleden bevestigd en daarmee is het ochtendprogramma compleet. Hieronder staan alle panelleden. Ook de posities op de expo die ’s middags wordt geopend zijn zo goed als uitverkocht.

De centrale vraag

We zoomen we in op één centrale vraag: hoe zorgt de ICT-sector ervoor dat zowel kleine als grote zakelijke eindgebruikers goed genoeg geïnformeerd zijn en dus de juiste beslissingen kunnen nemen. Dat gebeurt in vier discussierondes van circa 20 minuten elk. In wisselende samenstelling ziet u aan tafel:

Wat gaat er gebeuren

We nemen het publiek mee langs de behoeftes en frustraties van eindgebruikers, langs kansen die blijven liggen voor vendoren , distributeurs en resellers maar ook naar oplossingen die worden geboden op het gebied van IoT, security, communicatie en XaaS. Tot slot onderzoeken we hoe wij als ICT-kanaal de eindgebruiker ook in de toekomst kunnen blijven servicen. Want problemen worden steeds complexer en oplossingen worden steeds slimmer, maar wie knoopt die twee goed aan elkaar?

Bijzondere expo

Naast een baanbrekend ochtendprogramma, hebben we ook gekozen voor een unieke locatie. Studio A12 is geen beurslocatie pur sang, maar dat maakt het juist zo anders en verrassend. In het weekend gaan op deze locatie de voetjes van de vloer, maar doordeweeks staat de zakelijke markt op nummer 1. Wat ons betreft een perfecte plek om daadwerkelijk te laten zien dat het ook echt anders kán. De beursvloer, die vanaf 12:00 uur is geopend, biedt via zo’n 40 exposanten niet alleen een hoogwaardige mix van innovatieve producten en diensten, maar garandeert ook goed eten en drinken. Een prima decor om de ochtendthema’s verder uit te diepen.

Wacht niet langer: nu inschrijven

This is IT is hét nieuwe kennis- en businessevent voor ICT-professionals en eindgebruikers. Een onmisbaar event voor iedere professional die altijd nóg beter wil zijn. Meld je nu kosteloos aan, want het aantal plaatsen is gelimiteerd.