Onafhankelijke top sprekers op ChannelConnect LIVE

Drie onafhankelijk topsprekers zullen tijdens het congres van ChannelConnect LIVE antwoord geven op de vragen, die bij resellers leven. Hoe zorg je als reseller dat je klant klaar is voor 2018? Rob, Marco en Mabel zullen hun kennis en ervaring met je delen..

De sprekers van ChannelConnect LIVE:

 

UC & VoIP
Spreker: Rob Kurver

cc live spreker rob kurverRob Kurver is, sinds zijn studie aan de TU Delft, een succesvol ondernemer. (Mede) oprichter van 5 bedrijven, waaronder in 2005 hosted voice pionier Voipro International en in 2014 adviesbureau The Next Cloud. Als VP Europe van de Cloud Communications Alliance helpt hij oude en nieuwe telecom bedrijven met de groei van en transitie naar cloud communicatie.

Rob laat je kennismaken met de innovaties, die op dit moment in steeds sneller tempo in de ICT-markt plaatsvinden en waar klanten mee worden geconfronteerd. Wat betekent dit voor de reseller van de toekomst? Hoe wordt en vooral hoe blijf je succesvol? Hoe maak je optimaal gebruik van alle mogelijkheden, die vendoren bieden?

Hoe zorg je dat je waardevolle gesprekspartner blijft of wordt voor je klanten?

 

IoT & domotica
Spreker: Marco Heida

cc live spreker marco heidaMarco Heida is een van de meest zichtbare zelfstandig adviseurs op het gebied van Internet of Things in Nederland, via zijn platform InternetofThingsNederland en als één van de gezichten van het internationale adviesnetwerk IoTGurus. Marco geeft Masterclasses en adviseert strategisch, maar ondersteunt via zijn netwerk ook in operationele IoT projecten, zoals platform selectie en Go To Market projecten. “Met het consulting netwerk IoT Gurus werken we voor vele grote merken in Nederland en internationaal om de potentiële impact van IoT en technologie realiteit te laten worden.”

Marco gaat met je in gesprek over Internet of Things. Hoeveel omzet haal jij al uit IoT? Met hoeveel klanten ben jij al daarover in gesprek? Waar gaat het nou echt om? Wat is de toegevoegde waarde voor jouw klanten? Wat zijn de risico’s en wat zijn de zorgen?

Weet jij de juiste haakjes te vinden, of gaat het over platformen en connectiviteit?

 

Security & GDPR
Spreker: Mabel Gina de Vries

cc live spreker mabel gina de vriesMabel Gina de Vries is een leading security specialist in Nederland. Als Security Lead Digigurus en Directeur Oprichter van XSecutive slaat zij de brug van Security naar IoT. Zij is expert in het domein van Informatiebeveiliging en Compliance (met wet- en regelgeving). Mabel zal haar kennis als Geregistreerd Functionaris Gegevensbescherming, specialisatie in dataclassificatie en informatiebeveiliging en ervaring met het partnerkanaal en de keten inzetten “to Get You Ready for 2018!”

Hoe ga je in gesprek met je klant over het toepassen van wet- en regelgeving in het kader van informatiebeveiliging?

 

Tech Data Hoofdsponsor Channelconnect LIVE

Tech Data hoofdsponsor van ChannelConnect LIVE

 

Voor meer informatie: ChannelConnect LIVE