OKI introduceert nieuwe SENDYS Explorer Suite

Printerfabrikant OKI heeft de module SENDYS Explorer Fleet Manager toegevoegd aan de Expolorer Suite. De complete softwareoplossing, exclusief voor OKI, stelt gebruikers in elke branche en organisatie in staat om meer te doen met hun OKI-printers en MFP’s.

Van bedrijven tot detailhandel, zorginstellingen en daarbuiten: gebruikers kunnen documenten digitaliseren en beheren, afdruktaken op afstand beheren, de beveiliging verbeteren en verspilling verminderen.

SENDYS Explorer is compatibel met de Office Printer-portfolio van OKI en helpt organisaties de controle te krijgen over hun documenten en printers. Bovendien is de software eenvoudig toegankelijk via een desktopcomputer/laptop of mobiele telefoon, of rechtstreeks vanaf de Smart MFP’s van OKI via het gebruiksvriendelijke kleurenaanraakscherm, waardoor er een groot aantal extra functies beschikbaar is om tijd en geld te besparen.

Alle functies in één oogopslag:
– OCR (Optical Character Recognition) – converteer afbeeldingsgegevens naar doorzoekbare formaten
– Scanen-naar-mezelf-functie (documentrepository)
– Documenten op afstand openen en beheren
– Documentbeheer van privé- en openbare bestanden
– De mogelijkheid om vanuit Cloud Connector af te drukken door bestanden rechtstreeks vanaf de printer, pc of smartphone te openen
– Centraal adresboek
– Beschikbaar voor OKI-klanten zonder extra kosten

Meer informatie: www.oki.nl