OKI breidt mfp-portfolio uit met MC800-serie

Printerfabrikant OKI heeft een nieuwe serie multifunctionele A3-kleurenprinters gelanceerd. Beide modellen, de MC853 en de MC873, beschikken over een ingebouwd smart Extendable Platform (sXP), een open platform dat het mogelijk maakt de apparaten naadloos te integreren in de documentstroom binnen kleine en middelgrote organisaties en het beheer van documenten te stroomlijnen. Resultaat: een hogere productiviteit en grotere efficiency, en dus lagere kosten.

De nieuwe multifunctionals uit de MC800-serie zijn echte alleskunners die zich prima lenen voor dagelijkse afdruktaken – in kleur of zwart-wit, op A3 of A4 – maar ze zijn ook bij uitstek geschikt voor documentintensieve taken. De specificaties van de hardware zijn daar volledig op afgestemd. De MC853 en MC873 combineren de betrouwbaarheid van OKI’s digitale LED-printtechnologie met de extra functionaliteiten van duurdere kopieermachines. Hierdoor vormen ze een kostenefficiënt alternatief, zeker voor wat kleinere bedrijven. De LED-technologie staat garant voor afdruksnelheden tot 35 ppm en scansnelheden tot 50 ppm. Via het 17,5 cm grote, gebruiksvriendelijke LCD-kleurenaanraakscherm op de ergonomisch ontworpen machines kunnen diverse gepersonaliseerde gebruikersinstellingen worden vastgelegd. Een handig kantelmechanisme verhoogt de leesbaarheid van het scherm. 

Kleuren Lcd-scherm voor gebruiksvriendelijke bediening

Ook softwarematig zijn de MC853 en MC873 toegerust voor optimaal documentbeheer. Zo kunnen gratis geavanceerde applicaties worden gedownload zoals ABBYY FineReader Sprint en SENDYS Explorer Lite. ABBYY FineReader Sprint is een krachtig tekstherkenningsprogramma dat gebruikers in staat stelt papieren documenten, Pdf-bestanden en digitale foto’s snel en simpel om te zetten in gemakkelijk bewerkbare en doorzoekbare (tekst)bestanden met ondersteuning van 190 verschillende talen. SENDYS Explorer Lite is een servergebaseerde oplossing voor documentbeheer die gebruikers de mogelijkheid biedt documenten uit allerhande bronnen te importeren en te converteren, en deze vervolgens te distribueren of naar een bepaalde locatie te uploaden. Dit geeft gebruikers meer flexibiliteit bij het bekijken, bewerken, afdrukken, ophalen en delen van bestanden. 

“Met de betaalbare, veelzijdige 4-in-1 devices (printer, scanner, copier en fax ineen) uit onze nieuwe MC800-serie kunnen bedrijven van uiteenlopende grootte en in uiteenlopende sectoren hun documentstroom optimaliseren en professioneel beheren,” aldus Erwin Bader, Country Manager Nederland van OKI Systems. “Daarmee voorzien deze mfp’s in de wijdverbreide behoefte om de almaar groeiende hoeveelheid documenten te kanaliseren en te centraliseren.”

Kijk voor meer informatie, prijzen en beschikbaarheid op www.oki.nl