Nuvias wordt Benelux-distributeur voor Forcepoint

Value added distributeur Nuvias heeft zijn bestaande overeenkomst met cybersecurityspecialist Forcepoint uitgebreid naar de Benelux. Beide bedrijven willen zo inspelen op de kansen die de Benelux biedt voor verdere groei in de cybersecurity markt.

Forcepoint bekijkt cybersecurity vanuit een menselijk oogpunt. Door voortdurend hun beveiliging af te stemmen op het actieve gevaar van individuele gebruikers en apparaten probeert Forcepoint de digitale manier van ondernemen te veranderen. Nuvias Cyber Security gaat het volledige aanbod van Forcepoint distribueren, zoals de recent gelanceerde oplossing Dynamic Data Protection (DDP), waarin gedragsanalyses van mensen samenkomen met de nieuwe generatie DLP-innovaties.

DDP is de eerste oplossing met Risk-Adaptive Protection in het portfolio van Forcepoint. Het volledige portfolio omvat Cloud Access Security Broker (CASB)2, Web/Email Security, Data Guard en Network Security (NGFW).

Ian Kilpatrick, EVP Cyberbeveiliging bij Nuvias licht toe: “We zijn heel blij dat we Forcepoint nu ook mogen vertegenwoordigen in de Benelux, waar we verder kunnen bouwen aan onze tot nu toe succesvolle samenwerking. Met zijn reputatie als vernieuwer in de beveiligingsbranche heeft Forcepoint duidelijk een streepje voor en zijn ze een belangrijke aanwinst voor het portfolio van elke reseller. Het scala aan oplossingen van Forcepoint zal onze partners in staat stellen om hun omzet en dienstverlening uit te breiden, met name op het gebied van CASB, internetbeveiliging en gegevensbeheer.”

Neal Lillywhite, VP EMEA Channel bij Forcepoint zegt: “We hebben in het Verenigd Koninkrijk en de DACH-regio altijd zeer prettig samengewerkt met Nuvias en we zijn verheugd om dit partnerschap te kunnen uitbreiden naar de Benelux. We zien dat onze samenwerking en de wederzijdse afstemming van onze organisaties veel vruchten afwerpen. We denken dat nu de tijd is om te investeren in waardevolle diensten die de kanaalpartners en zakelijke klanten van Nuvias in staat zullen stellen om efficiënte technologische oplossingen te implementeren.”

Sinds de overname van branchegenoot DCB in juli 2017 heeft Nuvias stevig geïnvesteerd in de beveiligingsmarkt voor deze regio. De toevoeging van Forcepoint aan het portfolio is de volgende stap in de ambitieuze groeiplannen op het gebied van beveiliging, waaronder het vergroten van het medewerkersbestand en het aantal resellers. Daarnaast zet de onderneming sterk in op onderwijs en ondersteuning van partners. Nuvias Cyber Security biedt daarvoor een omvangrijk aanbod met de beste beveiligingsoplossingen in hun klasse voor alle risicofactoren van de snel veranderende hedendaagse netwerken en onderscheidt zich verder doordat het een unieke set diensten aanbiedt waarmee resellers waardevolle zakelijke oplossingen aan hun klanten kunnen leveren.

Meer informatie: www.nuvias.com