Nuvias distribueert Dolby Voice portfolio

Nuvias heeft een distributieovereenkomst met Dolby Laboratories voor de hele EMEA-regio ondertekend voor de Dolby Voice Conference Phone en Dolby Voice Room-hardware en conferentieoplossingen. Deze baanbrekende producten bieden een uitzonderlijk goede gebruikerservaring, gebaseerd op 50 jaar toonaangevende ontwikkeling van audiotechniek en innovatie.

Nuvias richt zich op het leveren van innovatieve, geïntegreerde bedrijfsoplossingen en dat past perfect bij het merk Dolby, dat synoniem is geworden voor technologie van baanbrekende kwaliteit. De technologie van Dolby, alom geassocieerd met spectaculaire filmervaring, brengt dezelfde uitmuntende kwaliteit ook naar de moderne zakenwereld.

De Dolby Conference Phone is meer dan een telefoon, het is het ideale audio- en controlecentrum voor videoconferenties. Hij combineert verbluffende geluidskwaliteit voor uiteenlopende vergaderlocaties met een compacte gebruikersinterface om vergaderingen op te starten en te leiden. Samen met de Dolby Conference Phone bieden de Dolby Voice Camera en de Dolby Voice Hub een complete oplossing: de Dolby Voice Room. Dolby Voice Room is een simpel te installeren, makkelijk te beheren en eenvoudig te gebruiken oplossing die zich slim aanpast aan diverse vergaderscenario’s en zorgt voor een productieve vergaderervaring. Dit voorkomt belangrijke problemen die deelnemers en IT vaak ervaren en hun productiviteit hinderen, zoals onverstaanbaarheid, onscherp beeld, storende achtergrondgeluiden, onpraktische aanduiding van deelnemers en verwarrende interfaces op rommelige hardwaresets.

Het Dolby Voice-systeem sluit naadloos aan op de portfolio van Nuvias Unified Communications en is essentieel voor het BlueJeans Ecosystem. BlueJeans maakt al gebruik van Dolby-technologie op zijn platform, dat een perfecte omgeving biedt voor alle vergaderingen van BlueJeans, en het gebruik van de hardware van Dolby Voice maakt de mogelijkheden nog groter. Met het intuïtieve touchscreen kunnen vergaderingen eenvoudig worden gestart, kunnen deelnemers gemakkelijk aansluiten en kan de vergadering worden geleid. Bovendien kan de conferentietelefoon dienen als enige interface voor audioconferenties, videoconferenties en het delen van schermen. De Dolby Conference Phone werkt ook als SIP-conferentietelefoon met platforms zoals BlueJeans, Cisco, Avaya, Mitel, Broadsoft en Alcatel Lucent.

Meer informatie: www.nuvias.com

Vorig artikelVideoGuard brengt speciale vms servers en clients
Volgend artikelHoe ontwikkel je cloud talenten?
Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef en senior editor medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.