Nu online te lezen: ChannelConnect nummer 1 van 2019

EEN GOED BEGIN…

Het jaar is weer begonnen, de meesten van jullie zijn terug van wintersport en omdat de eerste weken voor de meesten qua business nog wat lauw zijn, is dat een ideale periode om je plannen voor dit jaar nog eens tegen het licht te houden en dan de messen te slijpen voor een succesvol 2019!

 

Wil je ChannelConnect nummer 1 van 2019 nu al online lezen? Dat kan onderaan deze pagina!

Dat doen we ook bij ChannelConnect: we gaan alweer het negende jaar in met het grootste ICT-clubblad van Nederland. Maandelijks valt er een uitgave op de mat, dagelijks is er nieuws in je mailbox, er is een archiefwebsite voor je achtergrondinformatie, we organiseren acht scherpe rondetafelsummits en op 22 mei is er weer ons kennisevent, de tweede editie van ‘This is IT’. Wederom met Matthijs van Nieuwkerk als moderator en discussieleider, met een groot aantal boeiende tafelgasten.

Het thema is dit keer ‘MKB’! Het midden- en kleinbedrijf kent veel uitdagingen op het gebied van IT, zoals op het gebied van security-eisen en nodige (keuze)vrijheid voor je medewerkers? Hoe koppel je je urenregistratie aan je facturatiesysteem en werkt dat ook mobiel? En hoe integreer je al deze systemen on premise en/of in de cloud? Het aantal vragen is eindeloos, maar op een aantal punten hopen we meer helderheid te krijgen tijdens de 2019-editie van ‘This is IT’.

Als je deze editie leest hebben we alweer twee ronde tafeldiscussies achter de rug. De eerste bijeenkomst ging over circulaire ICT, de terugname, refurbishing en wederverkoop van mobiele telefoons, tablets en smartphones. Op de tweede bijeenkomst stond de tweedehands netwerkapparatuur centraal. Beide takken van sport vormen een groeiende business met interessante margekansen. Lees meer elders in deze uitgave.

De Telecom Summit 2019, met tien captains uit deze sector aan tafel, heeft ook alweer plaatsgevonden. Alternatieven voor ISDN staan dit jaar hoog op de agenda, er is nog meer focus op VoIP-telefonie. Lees het verslag in deze uitgave.

Eind deze maand bezoekt de redactie weer het Mobile World Congres in Barcelona voor de laatste telecom- en networkingupdates en trends. Ben jij er ook, laat het me dan weten. Tot slot hebben we nog het aftellen naar de Brexit op 29 maart. Wordt-ie hard, zacht of wordt-ie last-minute nog afgeblazen? Doet jouw bedrijf zaken met het Verenigd Koninkrijk en wat zullen de gevolgen zijn? Ongetwijfeld liggen de scenario’s al klaar. Deel dit en jullie andere (product)nieuws met de redactie: redactie@channelconnnect.nl

Eric Luteijn, uitgever
eric@channelconnect.nl

Klik op de cover en lees ChannelConnect nummer 1 van 2019 nu online.