Nieuwe tri-band Wi-Fi 6 router van NETGEAR: NighthawkTri-band AX12 12-Stream Wi-Fi 6 Router

Netwerkapparatuurfabrikant NETGEAR lanceert de Nighthawk Tri-band AX12 (RAX200), een krachtige Wi-Fi 6-router die drie banden gebruikt met een gecombineerde Wi-Fi-snelheid van 10,8 Gbps3.

Het is de ideale oplossing voor huishoudens met een groeiend aantal verbonden apparaten die gelijktijdig om internetbandbreedte wedijveren. Tri-Band Wi-Fi biedt een extra Wi-Fi-band om netwerkopstoppingen te verminderen en tegelijkertijd een betere verbinding op meerdere apparaten te bieden. De nieuwste Wi-Fi 6-technologie biedt vier keer de gegevenscapaciteit ten opzichte van de vorige generatie Wi-Fi-routers (802.11ac), ook bekend als Wi-Fi 5.

Met de Nighthawk AX12 Tri-band Wi-Fi 6-router kunnen huishoudens een gecombineerde bandbreedte van 10,8 Gbps verwachten voor al hun netwerkbehoeften: van gelijktijdige 4K/8K UHD-videostreaming tot gaming en andere activiteiten met een hoge bandbreedte. Met één Wi-Fi-naam voor alle drie de banden, dirigeert de Nighthawk RAX200 met behulp van Smart Connect-technologie alle aangesloten apparaten op intelligente wijze naar de juiste Wi-Fi-band op basis van de snelheid van het apparaat, zodat de beschikbare bandbreedte optimaal wordt benut.

Met zijn krachtige 1,8-GHz quad-core processor en ondersteuning voor multi-gig internetverbindingen, faciliteert de Nighthawk Tri-band AX12-router de toenemende internetsnelheden die nodig zijn in onze huishoudens. De nieuwe router zorgt voor hogere snelheden en is voorbereid op de nieuwste Wi-Fi-technologie van de nabije toekomst, Wi-Fi 6, die door computers, mobiele apparaten en IoT-apparaten gebruikt zal gaan worden. Tegelijkertijd blijven al je bestaande wifi-apparaten ondersteund. De Nighthawk Tri-band AX12 kan meer dan één gigabit aan doorvoer leveren naar mobiele apparaten die 160 MHz bandbreedte ondersteunen.

Het next-gen Nighthawk Tri-band AX12 Wi-Fi 6 routerontwerp heeft acht krachtige antennes onder de ‘motorkap’. De antennes zijn optimaal gepositioneerd voor de beste Wi-Fi-prestaties en bieden een sterke en betrouwbare Wi-Fi-dekking in een gestroomlijnd en functioneel ontwerp.

Ga naar www.netgear.nl voor specificaties en aanvullende informatie.