Lexmark voegt veelzijdige A3-MFP’s voor middelgrote werkgroepen toe aan portfolio

Printerfabrikant Lexmark heeft zijn A3-productlijn uitgebreid met twee nieuwe multifunctionele printers: de Lexmark CX920de en Lexmark XC9225. Deze nieuwe MFP’s bieden functies en prestaties van grootzakelijk niveau voor de onderkant van de A3-markt.

De nieuwe machines zijn standaard uitgerust met diverse functies. Ze ondersteunen veeleisende taken door een krachtige combinatie van printen, kopiëren, scannen, faxen en optionele afwerking. De kleurenuitvoer tot SRA3/12×18 zorgt voor kleurrijke afdrukken. Dankzij de geavanceerde techniek houden de apparaten het langer vol en worden onderbrekingen tot een minimum beperkt.

mfp's

Deze A3-apparaten zijn een ideale keuze voor middelgrote werkgroepen die een flexibele, veelzijdige MFP nodig hebben. Doordat ze in groter formaat kunnen afdrukken en geïntegreerd zijn met het volledige portfolio van Lexmark-functies en -services, zijn ze ook een aanvulling op de mogelijkheden van al aanwezige A4-printers.

De apparaten hebben een kleurenuitvoer tot SRA3/12×18, terwijl extra papierlades het mogelijk maken om op A4-formaat af te drukken. De multifunctionele invoer kan ook kleine enveloppen verwerken. Het apparaat kan onder meer dikker papier, glanzend papier, gerecycled papier, transparanten en etiketten verwerken.

De originele Lexmark-tonercartridges drukken tot 18.500 zwarte of 11.500 kleurenpagina’s af, de ontwikkelunit tot 600.000 pagina’s meegaan voor een lange gebruiksduur.

De dubbelzijdige automatische documentinvoer (ADF) heeft een capaciteit van 100 pagina’s en kan tot 160 pagina’s per minuut scannen. Dankzij de mogelijkheid om verschillende typen tegelijkertijd te scannen, vastgelopen pagina’s afzonderlijk te herstellen, de standaard OCR, en de optie “classificeren en routeren” voldoen de apparaten aan de vereisten voor automatisch scannen op de hoogste snelheid.

Het grote 10-inch kleuren-touchscreen met geavanceerde e-Task-interface heeft een glad oppervlak en kan door bijna alles worden bediend, inclusief pennen, vingertoppen of nagels, zonder kracht of direct contact met de huid. De moderne interface is herkenbaar voor gebruikers, waardoor de behoefte aan training minimaal is.

De gebruikerservaring en productiviteit kunnen worden verbeterd met de meegeleverde applicaties. Apparaten kunnen bovendien worden aangepast via optionele applicaties die zijn afgestemd op een specifieke behoefte of industrie. Met de beschikbare pakketten voor softwareontwikkeling kunnen klanten ook hun eigen applicaties maken. Lexmarks slimme MFP-aanpassingsmogelijkheden maken de investering toekomstbestendig.

Als afwerkingsopties zijn o.a. nietjes op meerdere posities, perforatie, het bundelen tot een boekje, zadelsteek en in drieën vouwen beschikbaar. De afwerkingsmachine heeft een uitvoercapaciteit tot 3500 vellen.

Meer informatie: www.lexmark.nl