Zyxel NWA 1123-AC PRO, nieuwe AP voor kleinbedrijf en thuiswerkers

Zyxel Communications heeft het wireless portfolio uitgebreid met de NWA1123-AC PRO, een 802.11ac 3X3 Dual-Radio Dual Mount PoE Access Point. De Zyxel NWA1123-AC PRO is een betrouwbaar en draadloze toegangspunt dat speciaal is ontwikkeld voor thuiswerkers en het kleinbedrijf.

De AP is voorzien van een dual-band schakelbare antenne met handige montage opties voor muur of plafond. Installatie is eenvoudig, er hoeft geen IT-professional aan te pas te komen. De AP zorgt voor de beste wifi-beschikbaarheid dankzij de dubbele ophangbeugel met een dual-band antenne die flexibel te configureren is, waardoor de gebruiker beschikking krijgt over een krachtig signaal in een bedrijfsomgeving of kantoor aan huis.

-ac pro

De Zyxel NWA1123-AC PRP voorkomt mogelijke stroomproblemen op het ethernet netwerk dankzij de ingebouwde Power over Ethernet (PoE) en repeater functie. Daardoor kan de Zyxel AP overal in het kantoor worden geplaatst en zorgt dan altijd voor een krachtig wifi-signaal. Op plaatsen waar geen directe stroomaansluiting is, werkt de Zyxel NWA1123-AC PRO prima via een aangesloten ethernetkabel. Indien er geen ethernetkabel kan worden aangelegd, zorgt de repeater modus in de access point voor een goede bereikbaarheid van het draadloze netwerk. Dus ook op plekken met een slecht bereik, waardoor er geen extra kabels hoeven te worden getrokken.

De Zyxel de NWA1123-AC PRO is voorzien van halfgeleide condensators, een elektrische component die elektrische lading en elektrische energie opslaat. De access point heeft een geavanceerd design voor snelle warmteafvoer. De Zyxel access point is ontwikkeld met milieuvriendelijk materialen. De NWA 1123-AC PRP heeft de vorm van een rookmelder en is ultradun met een doorsnee van 32mm.

Meer informatie: www.zyxel.nl