VMware geeft VMware vSphere 7 vrij

VMware heeft VMware vSphere 7 opnieuw ontworpen en omgevormd tot een open platform met Kubernetes API’s om ontwikkelaars en operators een cloud-achtige ervaring te bieden.

De behoeften van de hedendaagse zakelijke klant evolueren voortdurend en IT moet zorgen voor flexibele infrastructuur, beveiliging, efficiëntie en veerkracht, aldus VMware. Om volledig te profiteren van hun inspanningen voor het moderniseren van applicaties, moeten bedrijven ook hun infrastructuur tegelijkertijd moderniseren. Een responsieve infrastructuur die gemakkelijk toegankelijk is voor ontwikkelingsteams stelt bedrijven bovendien in staat zich met succes aan te passen aan de veranderende behoeften van hun klanten. VMware vSphere 7 levert essentiële services voor de moderne hybride cloud, computeromgevingen voor AI en machine learning, die de motor zijn achter bedrijfskritische en moderne applicaties.

VMware vSphere 7: services voor hybride cloud

Met VMware vSphere 7 kunnen IT-operatieteams profiteren van vereenvoudigde levenscyclusbeheermogelijkheden, nieuwe en verbeterde beveiligingsmogelijkheden, nieuw toepassingsgericht beheer en een uniform platform voor consistente bewerkingen in clouds, datacenters en edge-omgevingen. VMware vSphere 7 is uitgebreid getest met ongeveer 1.000 klanten in het bètaprogramma.

Nieuwe mogelijkheden en functies zijn onder meer vereenvoudigd levenscyclusbeheer, intrinsieke beveiliging, applicatie versnelling, ondersteuning voor alle toepassingen en applicatiegericht beheer.

Uitgebreide informatie: www.vmware.com/nl