Synology lanceert nieuwe producten voor ondersteuning zakelijk databeheer

Synology introduceert de nieuwe FS6400, SA3400 en DS620slim. Deze modellen bouwen voort op bestaande producten en zijn onderdeel van de naamswijziging van de productserie, waardoor beter onderscheid kan worden gemaakt tussen hoogwaardige rackmount-servers.

“Synology vernieuwt het productportfolio voor hoogwaardige modellen om meer opties te bieden die maatwerk bieden voor uiteenlopende werkbelastingen binnen bedrijven,” aldus productmanager Jason Fan van Synology. “Prestaties en capaciteit zijn twee centrale knelpunten als het gaat om databeheer bij bedrijven. We ontwikkelden daarom de FS- en SA-serie, waarmee we inspelen op de uitdagingen binnen IT-beheer. Daarnaast maken we databeheer flexibeler en efficiënter dan ooit. Zo worden opslagsilo’s geëlimineerd en zijn bedrijven in staat het volledige potentieel van hun data te benutten.”

FS6400

fs

De FS6400 is uitgerust met twee Intel Xeon Silver 8-core-processoren met meer dan 240.000 willekeurige IOPS-schrijfbewerkingen in iSCSI 4K, waardoor het device hoogwaardige prestaties en betere wendbaarheid voor bedrijven biedt. De nieuwe FS6400 met volledige flashopslag is ideaal voor gevirtualiseerde omgevingen en containers, databases en webtoepassingen, en vormt een architectuur waarin data centraal staan en snellere opslag mogelijk is.

SA3400

De SA3400 is het eerste model in de SA-serie en dient als opvolger van de RS18017xs+. De processor van het device heeft een upgrade gekregen (van 6 naar 8 cores) en biedt een prestatieverbetering van 50 procent op het gebied van willekeurige IOPS-leesbewerkingen in 4K. De SA3400 is voorzien van een 8-core 2,1 GHz processor en een 16GB ECC RDIMM-geheugen en kan tot 1.536TB worden uitgebreid zonder noemenswaardige prestatievermindering. Het model biedt daarmee meer dan 1 petabyte onbewerkte capaciteit en is ideaal voor nabewerking van video’s en grootschalige surveillance-implementaties.

DS620slim

De DS620slim is voorzien van een Intel Celeron J3355 2-core-processor en 2 GB DDR3L-geheugen met uitbreidingsmogelijkheden tot 6GB en is daardoor een modern ogende NAS met 6 sleuven die alle bekende mogelijkheden van Synology biedt. De DS620slim is de ideale keus voor moderne gezinnen en studio’s die op zoek zijn naar een uitstekende streamingervaring. Het systeem biedt 4K-videotranscodering en past perfect binnen bestaande interieurs.

Meer informatie: www.synology.com