Nieuwe Plantronics Blackwire-lijn biedt premium audio en multi-device connectiviteit

Plantronics, pionier op het gebied van audio- en communicatietechnologie, heeft de Blackwire 5200- en Blackwire 3200-serie geannonceerd. Deze nieuwe headsetlijn heeft een strak en vernieuwd design en biedt een reeks modellen voor verschillende prijzen. De headsets kunnen verbonden worden met laptops, pc’s en smartphones en zorgt voor professionele audiokwaliteit en naadloze communicatie.

“De Blackwire-serie is een van onze beste productlijnen,” claimt Gavin Sear, Manager Global Product Marketing bij Plantronics. “De Blackwire 5200- en de Blackwire 3200-serie verhogen de flexibiliteit van kantoorprofessionals. Gebruikers kunnen gemakkelijk verbinding maken met al hun apparaten en daardoor de hele dag door genieten van het draagcomfort en een hoogwaardige geluidskwaliteit.”

De Blackwire-productfamilie is ontworpen voor mensen die op hun werk behoefte hebben aan een audioverbinding met hun computer of smartphone, met de flexibiliteit om zonder onderbrekingen tussen apparaten te kunnen schakelen. Uit onderzoek blijkt dat kantoormedewerkers vaak worden afgeleid door omgevingslawaai en onderbrekingen en dat zij communicatieoplossingen nodig hebben om zich beter te kunnen concentreren.

De nieuwe headsets zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een modern industrieel ontwerp met lavarode accenten in de headset en snoeren. De krachtige headset zorgt ervoor dat de gebruiker alles goed kan verstaan en zelf verstaanbaar is. De Blackwire-serie werkt met populaire softwaretoepassingen, zoals Cisco Jabber, Microsoft Skype for Business en Microsoft Teams via pc’ s, laptops en smartphones met een hoofdtelefoonaansluiting.

Andere functies en voordelen van de nieuwe headsets zijn onder andere:
– Opvouwbare oorkussens en een meegeleverde draagtas.
– Intuïtieve toetsen voor het beantwoorden/beëindigen van oproepen, het verhogen/verlagen van het volume en het muten.
– Werkt met diverse apparaten met USB-A of USB-C en 3,5mm-aansluitingen.
– Gebruiksvriendelijke gesproken meldingen in verschillende talen en indicatielampjes die de gebruiker informeren over inkomende gesprekken en de mute- en volumestatus.
– Breedband audio met noise cancelling microfoons voor hoogwaardige gesprekskwaliteit
– Compatibiliteit met Plantronics Manager Pro, waarmee IT-teams inzicht kunnen krijgen in elke Plantronics-headset die binnen het bedrijf wordt gebruikt.
– Dynamic EQ past automatisch de audio-instellingen aan tussen spraakoproepen en muziek.

Exclusieve features van de Blackwire 5200 zijn passieve noise cancelling, dynamische mute waarschuwing, SoundGuard Digital en een nieuw ontworpen hoofdband.

Meer informatie: www.plantronics.com.