Dell presenteert nieuwe gaming desktop en All-in-One’s

Dell introduceert twee nieuwe all-in-one’s (AIO) en een nieuwe gaming desktop binnen de Inspiron pc-productlijn. De producten zijn per direct beschikbaar via Dell.com en binnenkort ook via het retailkanaal. De nieuwe line-up van Dell omvat de Inspiron 27 7000 AIO, de Inspiron 24 5000 AIO en de Inspiron Gaming Desktop, de eerste gaming desktop binnen het Inspiron Gaming-portfolio.

Dell maakt bij deze producten gebruik van vernieuwende technologie, waaronder de bekende, vrijwel randloze InfinityEdge displays en ‘Ready for VR’-configuraties. Hiermee kun je via high end VR-headsets zoals HTC Vive en Oculus Rift indrukwekkende ervaringen beleven.

Dankzij de InfinityEdge display-technologie – die voor het eerst beschikbaar is op de Inspiron AIO-lijn – zorgen de nieuwe AIO’s van Dell voor een geweldige kijkervaring voor multimedia-entertainment en streaming. De displays hebben een strak en compact design dat past in elk thuiskantoor en/of studeer- en woonkamer.

Dell brengt ook zijn VR-ervaringen naar de Inspiron-lijn, waardoor deze technologie bereikbaar is voor iedereen. Dell is de enige OEM in de industrie die end-to-end VR-oplossingen biedt: van VR-content-creatie en playback tot en met aanbieden van die content via Dell cloud-servers en -infrastructuur. Met de nieuwe ‘Ready for VR’ Inspiron Gaming Desktop en AIO wordt Dell een belangrijke speler die brede adoptie van deze technologie mogelijk maakt.

inspiron

Dell heeft meer dan twintig jaar ervaring met PC-gaming en levert daarom zijn Inspiron gaming-lijn met zeer krachtige prestaties en hoge kwaliteit. De pc’s zijn gebouwd voor gamers die op zoek zijn naar competitief voordeel tegen een goede prijs. In navolging op de zeer succesvolle Inspiron 15 Gaming laptop, ondersteunt de nieuwe Inspiron Gaming Desktop de laatste AMD multicore Ryzen-processoren met SenseMI, dat op dynamische manier het stroomverbruik, taak-routing en kloksnelheid optimaliseert voor exceptionele responsiviteit en prestaties tijdens het spelen van games, streamen of het gebruik van VR.
Deze desktops zijn ontworpen met het oog op mogelijke uitbreiding en beschikken over een stroomvoorziening tot wel 850 watt voor het ondersteunen van dual discrete graphics, ‘Ready for VR’ grafische kaarten, tot wel 32GB DDR4 geheugen, geavanceerde koelingsopties en Waves MaxxAudio Pro met Performance 7.1 Channel HD-audio. Ze beschikken tevens over een SuperSpeed USB 3.1 Gen 1 Type C-poort en tot zes SuperSpeed USB 3.1 Gen 1-poorten in totaal. Dell biedt een ruime keuze uit harde schijven met hoge capaciteit (SSD en dual drive) plus tot wel vijf slots voor toekomstige storage upgrades.

aio

De Inspiron 27 7000 AIO is vanaf de basis ontworpen als VR- en entertainmentsysteem voor thuis en staat voor pure schoonheid op elke inch van het beeldscherm. Zijn vrijwel randloze InfinityEdge display van 27 inch met resolutie tot 4K UHD en hoogstaande audio, zorgen voor geweldige audio-visuele ervaringen. De AOI beschikt ook over de meest recente multi-core Ryzen AMD-processoren en AMD Polaris RX500 Series graphics waarmee virtual reality, multimedia-content en alles daar tussenin, echt tot leven komen.

Omdat pc’s vaak worden gebruikt voor videostreaming beschikt de Inspiron 24 5000 AIO over de nieuwe SmartByte-technologie, die samen met én exclusief voor Dell is ontwikkeld. Deze helpt bij het voorkomen van buffering wanneer content wordt gestreamd. De software brengt belangrijke streams in kaart en geeft videoverkeer voorrang op minder belangrijk netwerkverkeer zodat video’s en films altijd zonder onderbreking kunnen worden afgespeeld.

Meer informatie: www.dell.com