Dell introduceert de Wyse 3040 thin client

Dell introduceert zijn lichtste, kleinste en meest energie-efficiënte thin client: de Wyse 3040. Deze is compatibel met de virtuele werkomgevingen van Citrix, Microsoft en VMware. Deze zeer veilige en kosteneffectieve endpoint-oplossing is eenvoudig te implementeren en te beheren. Het is de eerste entry-level Intel x86-gebaseerde quad-core thin client in de markt waarop zowel Wyse ThinOS of ThinLinux als besturingssysteem kan draaien.

Medewerkers willen steeds vaker toegang tot zeer efficiënte, krachtige systemen en tools die hen in staat stellen te innoveren, samen te werken en informatie te delen in een beveiligde omgeving. Sterker nog, volgens de Dell Future Ready Workforce Study denkt meer dan 70 procent van de millennials dat geavanceerde technologie cruciaal is voor een productieve en efficiënte werkomgeving. De Wyse 3040 thin client is een betaalbare endpoint-oplossing waarmee IT-managers de kosten laag kunnen houden, terwijl ze productiviteit en lichte multitasking kunnen garanderen. Het toestel is ideaal voor bedrijven in diverse industrieën, waaronder sterk gereguleerde sectoren zoals retail, financiën, gezondheidszorg en onderwijs.

wyse

Met een nieuwe slanke vormgeving (slechts 0,24 kg), is de Wyse 3040 de eerste entry-level thin client met een Intel Atom X5 1.44GHz quad-core-processor die tot 2 GB DDR3 RAM en 8 GB flash ondersteunt. Hierdoor is hij ideaal voor licht multimediagebruik en lokale apps. Dankzij zijn kleine formaat is de Wyse 3040 eenvoudig te monteren op de achterkant van een monitor voor een ruimere, overzichtelijke werkruimte.

De Wyse 3040 thin client is compatibel met alle belangrijke virtualisatiesoftware, waaronder Citrix XenDesktop, Microsoft RDS en VMware Horizon. VMware Blast Extreme remote-protocol zal vanaf juni 2017 ook ThinLinux ondersteunen, in aanvulling op de reeds bestaande ondersteuning voor Citrix HDX, Microsoft RDP en PCoIP-protocollen.

Meer informatie: www.dell.com