Barracuda Networks voert opslagcapaciteit en prestatievermogen back-up-appliances op

Securityleverancier Barracuda heeft de capaciteit voor Barracuda Backup-appliances opgevoerd. Voor appliances op instapniveau is de capaciteit van de Barracuda Backup-systemen opgevoerd met 100 procent. Voor systemen voor het middensegment is de capaciteit met 50 procent vergroot.

Organisaties kunnen daarmee effectief voorzien in hun behoeften op het gebied van databescherming met een kostenefficiënte oplossing en ondersteuning bieden voor toekomstige gegevensgroei.

De prestatie-updates van de Barracuda Backup-appliances helpen klanten om sneller back-ups te maken, data te repliceren en gegevens te herstellen. De Barracuda Backup 690, 790 en 890 bieden nu 10 Gigabit Ethernet-verbindingen voor een snellere gegevensoverdracht. Barracuda Backup maakt automatisch nieuwe back-ups aan zodra bestanden worden gewijzigd en repliceert die naar de veilige Barracuda Cloud. Als cybercriminelen bestanden met ransomware versleutelen, kunnen ze na het elimineren van de malware worden verwijderd en hersteld vanuit een recent back-upbestand.

Barracuda Backup is verkrijgbaar als fysieke appliance, als softwarematige virtuele appliance en als cloud-dienst. Alle oplossingen kunnen centraal worden beheerd via dezelfde webgebaseerde user interface. Barracuda Backup biedt organisaties uiterst concurrerende kosten per terabyte. Klanten met een actief Energize Updates-abonnement ontvangen de laatste firmware-updates zodra die beschikbaar zijn. Klanten met een Instant Replacement-abonnement komen elke vier jaar in aanmerking voor automatische vervanging van hun appliances door het meest recente model.

Meer informatie: www.barracuda.com/products/backup