NewChannel wordt distributeur van Bacula Systems

Om een passend antwoord te geven op de snel groeiende vraag naar een zowel zeer schaalbare en complete, als ook een betaalbare Enterprise Backup oplossing, heeft Bacula Systems NewChannel aangesteld als distributeur voor de Benelux.

“We zijn verheugd om samen te werken met NewChannel om de Benelux channel partners gemakkelijker en beter te helpen bij het implementeren van de Bacula Enterprise Edition in o.a. grote datacenters en bij overheden. NewChannel heeft veel ervaring in de Benelux IT-industrie en vormt daarmee een perfecte aanvulling op de wereldwijde groei van Bacula”, zegt Aristide Caraccio, VP van Sales en marketing bij Bacula Systems.

Raymond Kreefft, CEO en mede-oprichter van NewChannel, vult aan: “Bacula’s robuuste oplossing voldoet uitzonderlijk goed aan de complexe eisen van MSPs, hosting bedrijven, midden en groot bedrijf en grote onderwijs instellingen. Bijzonder voordeel is dat bij de modernisering van hun Disaster Recovery-infrastructuur en het verminderen van operationele kosten hiermee nu ook in beeld komt. Wij zijn blij om deze voordelen door te geven aan de Benelux IT-industrie.”

Helder kostenplaatje

Het eenvoudige subscription model van Bacula is hét antwoord op de exploderende groei in data in zijn algemeenheid, waarbij de maker geen extra kosten rekent voor de hoeveelheid data die wordt geback-upped, dit in tegenstelling tot vele andere aanbieders. Hiermee maakt Bacula het mogelijk om vooraf al de volledige kosten te overzien ten aanzien van Back-up Disaster en Recovery en achteraf niet tot verrassingen te leiden. Tot de klanten van Bacula Systems behoren veel van de meest prestigieuze organisaties ter wereld.

Meer informatie: www.newchannel.nl