NetApp lanceert verbeterde SANtricity-software en nieuw E2800 all-flash disksysteem

Netwerkstoragefabrikant NetApp heeft een nieuwe versie van de NetApp SANtricity-storagesoftware geïntroduceerd, naast de E2800, een nieuw, all-flash disksysteem op instapniveau voor kleine tot middelgrote bedrijven en externe vestigingen die een eenvoudige en rendabele oplossing nodig hebben om data-analyseapplicaties te ondersteunen.

Daarnaast gaat NetApp samenwerken met Zaloni, een datalake-bedrijf, waarmee het samen een innovatieve hybride benadering van datalifecyclemanagement voor het datalake hoopt te ontwikkelen.

Kleine tot middelgrote bedrijven en externe vestigingen hebben veelal te weinig IT-personeel en beperkte budgetten om essentiële applicaties te ondersteunen, inclusief data-analysetechnologieën zoals Splunk-oplossingen, of technologieën zoals Hadoop en NoSQL. Met de nieuwe nieuwe oplossingen van NetApp verkrijgen ze betere performance, bruikbaarheid, efficiëntie en flexibiliteit.

De voordelen zijn onder meer dat de IT-infrastructuur kan worden gestroomlijnd, waardoor de operationele kosten met meer dan 35 procent omlaag gaan. Tegelijkertijd verbetert de performance tot drie keer bij het gebruiken en analyseren van data. Video’s kunnen tot zes keer sneller worden verwerkt.

Meer informatie: www.netapp.com/nl