NetApp introduceert nieuwe all-flash storagearray

Netwerk- en storageleverancier NetApp heeft de NetApp EF560 all-flash array op de markt gebracht met daarin vele verbeteringen op het gebied van storageperformance. Het systeem biedt de absolute en consistente latency, bandbreedte en IOPS die essentieel zijn voor databases en analytische applicaties.

Op basis van een nieuw SPC-1 testresultaat van het Storage Performance Council bereikte de all-flash EF560 de beste SPC-1 prijs-performance voor all-flash arrays met een gemiddelde reactietijd van minder dan één milliseconde en een prijs van 54 dollarcent/SPC-1 IOPS.

“Nieuwe implementaties van serverplatforms, CPU’s, besturingssystemen en enterpriseapplicaties dwingen IT-leiders ertoe hun datacenterinfrastructuur opnieuw af te stemmen. Storageperformance is een cruciale succesfactor bij deze upgrades. Onze nieuwe krachtige all-flash EF560 is precies wat ondernemingen nodig hebben om hun klanten sneller te bedienen en een betere algehele gebruikerservaring te bieden,” aldus Peter Wilbrink, director sales Benelux van NetApp.

NetApp introduceerde ook de NetApp E5600 hybride array. Dit systeem biedt de voordelen van flash uit de EF560 in een hybride configuratie waarin zowel solid-state disks als conventionele disks zijn geplaatst. De hybride E5600-storagearray biedt een hogere verwerkingssnelheid en meer betrouwbaarheid voor SAN-applicaties die meer capaciteit vereisen, zoals datawarehouses, e-mail en backup. 

De EF560 en E5600 zijn per direct leverbaar. Kijk voor meer informatie op www.netapp.com/nl